Spitalele PremiQaMed, de două ori mai mulți pacienți români cu intervenții chirurgicale ortopedice minim invazive

PremiQaMed, unul dintre cele mai mari grupuri spitalicești private din Austria și una dintre destinațiile de top pentru români în ceea ce privește turismul medical, oferă o mare varietate de intervenții și operații complexe în toate domeniile medicale, inclusiv în traumatologia sportivă.

Cu o experiență vastă în tratarea sportivilor profesioniști, grupul medical privat din Viena pune la dispoziția pacienților români toate serviciile necesare sub un singur acoperiș și o echipă de profesioniști cu experiență.

Cei mai mulți dintre românii care au ales Spitalele PremiQaMed din Austria, anul trecut, în ceea ce privește intervențiile de traumatologie sportivă au căutat ajutor pentru articulațiile șoldului, genunchiului, gleznei, umărului, cotului și regenerarea cartilajului, rețeaua vieneză oferind în acest ultim caz inovativa metodă AutoCartTM.

Ce înseamnă AutoCartTM?
AutoCart provine ca termen de la All Autologus Cartilage Regeneration, ceea ce înseamnă că numai materialele proprii ale corpului sunt folosite pentru această metodă de tratare a leziunilor majore ale cartilajului.

Care este avantajul AutoCartTM?
„Metoda AutoCart oferă multe avantaje – lucrăm cu material autolog și putem opera de obicei minim invaziv – adică artroscopic. Operația este foarte blândă și poate fi efectuată și la pacienții de vârstă înaintată.
Spre deosebire de alte metode, o singură operație este suficientă. Cu metoda AutoCart, cartilajul este îndepărtat în timpul operației, zdrobit, îmbogățit cu plasma proprie bogată în trombocite și apoi injectat direct înapoi în cartilajul defect.
Această tehnică chirurgicală nu este doar blândă și foarte bine tolerată, datorită utilizării doar a materialului propriu al corpului, dar nu este nici costisitoare. Poate fi efectuată atât sub anestezie generală, cât și sub anestezie locală“ – Prof.Univ.Dr. Stefan Marlovits, Medic specialist în Ortopedie, Traumatologie și Traumatologie Sportivă (Centrul pentru Refacerea Cartilajelor, Ortobiologie și Conservarea Articulațiilor din Spitalul Privat Döbling)

Citeste si...  Radiografia dentară – ce trebuie să știi despre această investigație

Când este indicată AutoCartTM?
Metoda este potrivită în special pentru articulația genunchiului, articulația gleznei și articulațiile mai mici, cum ar fi articulația degetului mare, dar și în defecte post-traumatice, boli degenerative precum artrozele până la gradul III, osteocondrită disecantă (necroză osoasă sub cartilaj).

Care este durata medie de spitalizare și ce se întâmplă după operație?
„De obicei, este necesară o spitalizare de trei zile. După operație, trebuie să mergeți în cârje timp de 6 săptămâni. La 10 până la 12 zile după operație se îndepărtează suturile, acestea pot fi îndepărtate și de medicul de familie.
Oferim fiecărui pacient un regim de tratament timp de trei luni. Desigur, fizioterapia se poate desfășura și la domiciliul pacientului, dacă este necesar există posibilitatea de a coordona exercițiile cu terapeuții, prin videoconferință. Atelele motoare și dispozitivele de magnetoterapie s-au consacrat, de asemenea, în reabilitare.” – Prof.Univ.Dr. Stefan Marlovits (Centrul pentru Refacerea Cartilajelor, Ortobiologie și Conservarea Articulațiilor din Spitalul Privat Döbling)

Spitalele PremiQaMed – Traumatologi de top, servicii medicale integrate

Centrul de competență în traumatologie sportivă din cadrul Spitalului Privat Döbling este locul cel mai potrivit pentru o gamă largă de consiliere și îngrijire medicală în cazul leziunilor sportive de orice fel, scopul fiind recuperarea completă după accidentele sportive și, în special, prevenirea consecințelor pe termen lung prin efectuarea la timp a intervențiilor necesare.

Un pacient care alege să vină aici primește toate serviciile medicale necesare sub un singur acoperiș – de la diagnosticare modernă, cele mai recente metode chirurgicale aplicate de traumatologi sportivi cu experiență ridicată, până la reabilitare postoperatorie și fizioterapie – aproape fără timp de așteptare. Toți traumatologii care lucrează în spitalele PremiQaMed au mulți ani de experiență în tratarea sportivilor profesioniști. Sunt folosite cele mai noi tehnici chirurgicale și de tratament disponibile pentru a le permite sportivilor să își reia activitățile cât mai repede posibil.

Citeste si...  Prima campanie națională de conștientizare dedicată Bolii Cronice de Rinichi

Totul foarte simplu pentru pacient

Pacientul contactează spitalul în limba română (International Desk) și își trimite rapoartele medicale și imaginile (radiografii, RMN sau CT) prin intermediul unei linii de date securizate.
Este chemat un specialist care face o evaluare și propune planul de tratament adecvat. Pe această bază, se face o estimare a costurilor pentru pacient și, după aprobare, se programează procesul de tratament sau intervenția chirurgicală. Înainte de operație, anestezistul informează, de asemenea, pacientul în detaliu cu privire la forma adecvată de anestezie. De obicei, în ziua de după operație se începe recuperarea cu specialiștii din departamentul de medicină fizică. Fizioterapia se face în fiecare zi, iar după externare aceasta poate fi continuată în spital sau pacientul continuă fizioterapia în țara de origine. În orice moment, dacă pacientul are întrebări referitoare la procesul de vindecare, acesta poate contacta specialiștii Spitalului Privat Döbling pentru sfaturi.

Despre PremiQaMed

PremiQaMed este un operator de spitale private cu sediul în Austria, care oferă servicii medicale de înaltă performanță. Spitalele grupului oferă servicii la diferite niveluri: pacienții pot verifica diagnosticul și pot primi un plan de tratament de la specialiști de top sau pot urma un întreg tratament în spital. În acest din urmă caz, medicul curant va gestiona procesul de tratament, va coordona implicarea specialiștilor din alte discipline și va fi în permanență în contact cu pacientul în calitate de persoană de contact principală. Cooperarea strânsă a experților de top, organizarea rapidă a procedurilor de diagnosticare și tratament și utilizarea celor mai noi tehnologii de diagnosticare, chirurgie și terapie sunt factori decisivi pentru tratamentul cu succes al cancerului. În plus, la cerere, pacienții români primesc traducători în limba lor maternă la fiecare pas pe durata spitalizării. Spitalele private din Austria se bucură de o reputație excelentă în rândul pacienților austrieci și internaționali pentru serviciile medicale de top oferite într-o ambianță exclusivistă.

Citeste si...  OMS este în alertă! 300 de copii ar fi murit din cauza unor siropuri de tuse contaminate

Grupul PremiQaMed operează cu succes spitale private de peste 30 de ani. Spitalele PremiQaMed oferă tratamente medicale de nivel înalt în regim de internare și ambulatoriu, concentrându-se pe o îngrijire excelentă, pe interdisciplinaritate, pe o calitate ridicată a serviciilor și pe o organizare flexibilă. Cu al doilea cel mai mare număr de medici la 100.000 de locuitori din Uniunea Europeană, Austria este în prezent una dintre principalele destinații ale turismului medical. Potrivit Administrației SUA pentru Comerț Internațional – Biroul Comercial, sistemul de sănătate austriac include 271 de spitale și clinici cu aproximativ 64.800 de paturi disponibile (7,4 paturi/mii de locuitori). Aproximativ 64% din paturile de spital sunt în spitale generale, 26,6% în clinici specializate și centre de reabilitare și 7% în sanatorii sau centre de îngrijire pe termen lung.

Parteneri

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img