Spiritul Sărbătorilor în Slatina: Căsuțe pentru comercianți și iluminat festiv din 1 Decembrie

Cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă, Primăria Slatina instalează 30 de căsuţe pentru comercianţi, pe Alea Eroilor din proximitatea Parcului Tineretului.

Comercianţii care vor să închirieze, în perioada Sărbătorilor de Iarnă (1 decembrie – 31 ianuarie), una dintre cele 30 de căsuțe trebuie să depună o cerere la Direcție Generală Economică, din subordinea Primăriei Slatina.

Tariful este de 2,37 pe metru pătrat pe zi.

Sunt aşteptaţi vendori de băuturi calde, alcoolice şi non-alcoolice, produse de artizanat, dar şi produse de alimentaţie publică (mâncăruri calde şi dulciuri).

Parc distracții

Totodată, în zonă, va funcţiona şi un parc de distracţii, amplasat în parcarea de lângă McDonald’s.

Totul va fi inaugurat pe 1 Decembrie, atunci când se aprinde şi iluminatul festiv în tot oraşul.

Municipalitatea a făcut, marţi seară, o primă probă pentru iluminatul festiv din Slatina.

Potrivit primarului Emil Moţ, s-au făcut probe în Tineretului. Edilul promite că în curând, orașul nostru va fi îmbrăcat în lumini strălucitoare, pregătit să aducă zâmbete și căldură în inimile tuturor, în această perioadă specială a anului.

Citeste si...  Prima mărturie a femeii gravide operate de hernie, la Târgu Jiu (VIDEO)

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată

Cele mai citite articole

spot_img