Spectacolul naturii în Grădina Botanică din Cluj. Plimbare printre magnoliile albe și narcisele și lalelele în floare (FOTO)

Spectacolul naturii în Grădina Botanică din Cluj. Primele narcise și lalele au înflorit deja, iar vizitatorii sunt bucurați de culori care îți iau privirea și mirosuri îmbietoare.

Clujenii se pot bucura de frumusețea naturii într-un cadru cu totul inedit, la începutul primăverii, la Grădina Botanică din Cluj.

Narcisele și lalele au înflorit, oferind pentru vizitatori o paletă variată de culori, cărora se adaugă câteva specii botanice de o frumusețe deosebită.

Spectacolul de culori care mai de care este completat de mireasma florilor de magnolie care a învăluit grădina botanică.

blank

Specii remarcabile de lalele, la Grădina Botanică

Primăvara aduce o explozie de culoare și viață în Grădina Botanică din Cluj-Napoca, iar în acest an, speciile remarcabile de lalele sunt printre vedetele sezonului.

Citește și: România este în Schengen cu frontierele aeriene și maritime. Ce se schimbă

blank

O plimbare printre magnoliile albe este o experiență încântătoare și, în această perioadă, este cu atât mai specială, întrucât aceste arbori sunt acum în plină înflorire, emanând un parfum subtil și încântător.

Citește și: Cum reușește Cătălin Cîrstoiu să îndeplinească 4 funcții importante într-o zi: nu răspunde la telefon

Spectacolul naturii în Grădina Botanică din Cluj

Imaginea acestor magnolii albe, cu petalele lor ample și delicate, este ca un tablou perfect al primăverii, oferind o oază de liniște și frumusețe pentru vizitatorii grădinii.

„Cu siguranță ați primit vestea că narcisele au înflorit, iar lalelele timpurii sunt și ele în floare, incluzând câteva specii botanice remarcabile. Vă așteptăm să începeți vizita cu o plimbare printre magnoliile albe, pregătite acum să vă încânte la apogeul înfloririi”, au transmis reprezentanții Grădinii Botanice din Cluj.

Citeste si...  Ministerul Finanţelor a actualizat ghidul e-Factura. Sistemul poate fi folosit și direct de pe site-ul ANAF

Din 1 aprilie, Grădina Botanică din Cluj-Napoca va trece la programul prelungit de primăvară.

blank

Continuarea, în Monitorulcj.ro

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Grădina Botanică „Alexandru Borza” Cluj-Napoca / Facebook)

Cautimasina.ro

PressHub
PressHubhttps://presshub.ro
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

Cele mai citite articole

spot_img