Şoferi luaţi de radar, pe Drumul Expres Craiova-Piteşti

Poliţiştii din Olt au acţionat cu aparatul radar, duminică, pe Drumul Expres 12, între localitățile Valea Mare și Balș. Mai mulţi şoferi au fost depistaţi încălcând limita legală de viteză.

În jurul orei 13.00, polițiștii au depistat un tânăr în vârstă de 19 ani, din Slatina, județul Olt, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Expres 12, în afara orașului Balș, cu viteza de 189 de km/h, pe un sector de drum cu limita maximă de viteză de 120 de km/h.

Tânărul a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 1.305 lei, fiind dispusă și măsura complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile.

Ulterior, în jurul orei 17.00,  a fot depistat un tânăr în vârstă de 31 de ani, din orașul Baia de Armă, județul Mehedinți, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Expres 12, în afara localității Slătioara, cu viteza de 200 de km/h pe un sector de drum cu limita maximă de viteză de 120 de km/h.

Tânărul a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 1.450 de lei, fiind dispusă și măsura complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 120 de zile.

„Astfel de activități vor continua și în perioada următoare pentru prevenirea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere și creșterea gradului de disciplină rutieră”, transmite IPJ Olt.

Citeste si...  Au început lucrările pentru introducerea reţelei de gaze, într-un cartier din Balş

Parteneri

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată

Cele mai citite articole

spot_img