Socrii primarului din Baia Mare, Cătălin Cherecheş rămân în arest preventiv

Socrii primarului din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, rămân în arest preventiv după ce Curtea de Apel Târgu Mureş le-a respins contestaţiile la decizia Tribunalului Mureş de la sfârşitul săptămânii trecute. Decizia de luni a magistraţilor este definitivă.

 

Magistraţii Curţii de Apel Târgu Mureş au hotărât, luni, să respingă ca nefondate contestaţiile formulate de socrii primarului din Baia Mare la decizia de săptămâna trecută a Tribunalului Mureş prin care au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, pentru dare de mită, respectiv complicitate la dare de mită.

Decizia instanţei este definitivă.

Soacra primarului din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, prinsă în flagrant delict săptămâna trecută, de procurorii DNA, în timp ce i-ar fi dat mamei unei judecătoare de la Curtea de Apel Cluj 50.000 de euro, pentru o sentinţă mai blândă în dosarul edilului, a fost iniţial reţinută pentru 24 de ore. Şi socrul primarului a fost reţinut în acelaşi dosar.

”Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul teritorial Cluj au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru 24 de ore, începând cu data 09 noiembrie 2023, a doi inculpaţi (soţ şi soţie), în sarcina cărora s-a reţinut săvârşirea infracţiunilor de dare de mită şi complicitate la dare de mită”, a anunţat, joi, DNA, referitor la cazul socrilor primarului Cherecheş.

Citeste si...  Rafila: 50% reducere pentru vaccinul HPV

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img