SkyTower: locul unde poți vedea tot Bucureștiul de la înălțime

Din februarie 2023, SkyTower a devenit membru al Federaţiei Mondiale a Turnurilor Emblematice (World Federation of Great Towers – W.F.G.T.) în urma unui complex proces de selecție și evaluare.

Asocierea este onorantă şi oferă noi oportunităţi de promovare şi dezvoltare, SkyTower consolidându-și astfel poziția de clădire iconică a României.

Cu ocazia aderării la W.F.G.T., SkyTower lansează, din 15 februarie, programul public de vizitare a etajului 36 – Restaurantul NOR. Biletele pot fi cumpărate exclusiv de pe visit.skytower.ro. Vizitatorii primesc un cocktail și o gustare în timp ce beneficiază de o vedere panoramică unică nu numai în București, ci și în întreaga Românie.

SkyTower București este singura clădire din România care face parte din W.F.G.T., federația adunând până în prezent cele 50 turnuri iconice ale lumii (https://www.great-towers.com/)

blank

”SkyTower s-a diferențiat categoric, de-a lungul timpului, în piața de clădiri premium din România, atât prin dotările sale inovatoare high-tech și sustenabile, cât și prin nivelul de servicii: de la sistemul unic de răcire a aerului, la lumină naturală directă pentru toate zonele de lucru, la evenimente și concursuri unicat dedicate comunității, până la acces gratuit la stațiile de încărcare a mașinilor electrice.

Accesul SkyTower în cercul select al turnurilor emblematice din întreaga lume reprezintă încă o confirmare a calității sale de clădire iconică pentru România” declară Ramona Boca, PR & Marketing Coordinator pentru RPHI România – compania care deține și administrează SkyTower.

„În numele Comitetului Executiv și al tuturor membrilor W.F.G.T., sunt mândră și onorată să urez bun venit SkyTower Bucharest în Federația mondială a Turnurilor Emblematice, oferind un bun venit foarte călduros echipei SkyTower Bucharest.

Citeste si...  Informații interesante dintr-o istorie alimentată de abur

În aceste vremuri încă dificile, ne face foarte fericiți să vedem familia W.F.G.T. crescând, deoarece arată cum comunitatea noastră mondială este o bază solidă pentru sprijin, schimb de bune practici și companie.

Așteptăm cu nerăbdare o cooperare de încredere și fructuoasă. Bine ați venit SkyTower București!” a declarat Christina Aue, Director Executiv pentru Federația Mondială a Marilor Turnuri.

Despre W.F.G.T.:

Federația mondială a Turnurilor Emblematice (W.F.G.T.) a fost fondată în 1989 și numără în prezent peste 50 de membri internaționali. Obiectivul principal al Federației este acela de a promova marile turnuri ale lumii, celebrând caracteristicile lor unice din punct de vedere al arhitecturii și ingineriei.

Fiecare turn este o destinație globală de top cu propriul său punct sau deck turistic cu vedere panoramică.Federația există, de asemenea, pentru a dezvolta oportunități locale și internaționale în promovarea turnurilor membre și pentru a încuraja crearea de rețele, sinergii, schimburi de idei și parteneriate fructuoase.

Despre SkyTower:

SkyTower este cea mai înaltă clădire din România şi cea mai iconică clădire de birouri din Bucureşti. Turnul are 37 de etaje, ajungând la o înălţime de 137 de metri deasupra solului şi 60 de metri de structură subterană cu 5 etaje de locuri de parcare şi depozitare.

Toate zonele de birouri din SkyTower sunt iluminate natural, iar etajele superioare beneficiază de ascensoare de mare viteză, care ating o viteză maximă de 6 metri pe secundă.

SkyTower este prima și, în prezent, singura clădire de birouri din România certificată LEED Platinum Operationsand Maintenance (Operaţiuni şi Mentenanţă), şi deţine, de asemenea, şi atestarea Gold DGNB pentru clădiri sustenabile, în urma evaluării de către ÖGNI (Societatea austriacă pentru managementul imobiliar sustenabil). Mai mult, SkyTower este prima clădire din România certificată SHORE Gold.

Citeste si...  Cristian Ioniţă, Publyo: "Chat GPT ajută mediul de afaceri dacă este folosit corect"

De la finalizarea construcției în decembrie 2012, SkyTower a devenit o emblemă a orașului, remodelând orizontul noului cartier de afaceri din nordul Bucureștiului și stimulând dezvoltarea de noi proiecte în zona Floreasca-Aurel Vlaicu.

SkyTower este deținută şi administrată de Raiffeisen Property Holding International (RPHI) si, după zece ani de activitate de succes pe piaţa locală, are în prezent un grad de ocupare de aproape 100%.

Mai multe informații aici: www.skytower.ro

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img