Sixense raportează afaceri de aproape 1 milion de euro pentru 2022

Sixense, companie specializată în soluții de monitorizare a comportării construcțiilor în timp, a încheiat anul 2022 cu afaceri de aproximativ 950.000 de euro, în creștere cu 78% față de anul anterior.

Unul dintre factorii care au dus la creșterea business-ului Sixense în România anul trecut a fost implicarea mai mare în proiecte publice.

Cele mai accesate servicii ale companiei în 2022 au fost: monitorizarea automatizată în timp real, testarea și monitorizarea podurilor, respectiv inspectările structurale.

Aproximativ 60% din cifra de afaceri a companiei în 2022 a provenit din servicii oferite în proiecte de infrastructură de transport, unde Sixense monitorizează atât proiecte de autostradă, cât și poduri.

Printre acestea s-au numărat Lotul 3 din Autostrada Lugoj-Deva, Stadionul Steaua, Podul nou de la Agigea, Podul de la Ulmeni sau Stadionul Național de Rugby Arcul de Triumf.

Printre proiectele private monitorizate de Sixense se numără Neo Floreasca Lake, Aviației Tower, The Light, Millo 6, Tandem, Sema Park, Țiriac Tower, Ana Tower, Green Court C.

În prezent, compania poate deservi nevoi ale gestionarilor de infrastructură sau ale dezvoltatorilor și investitorilor privați atât în București, cât și în regiunile din proximitatea Cluj și Iași.

CITEȘTE ȘI: GoodStory va avea propriul spațiu destinat organizării de evenimente

Citeste si...  Sameday a ajuns la afaceri de peste 800 milioane de lei în 2022

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img