Siminica Mirea: Mica Unire, sărbătorită astăzi, a fost precursoarea Marii Uniri

Prezentă la Slatina, parlamentarul oltean Siminica Mirea a transmis un mesaj cu ocazia împlinirii a 164 de ani de la Unirea Principatelor Române.

Senatorul PSD arată că Mica Unire reprezintă primul pas în clădirea României Moderne.
„Mica Unire, sărbătorită astăzi, a fost precursoarea Marii Uniri. România s-a construit din idealuri, prin acte măreţe, care au făcut ca statul român să îşi aibă locul meritat pe harta lumii. La 24 ianuarie 1859, înaintaşii noştri erau martori ai înfăptuirii Unirii Principatelor Române de către domnitorul Alexandru Ioan Cuza, un conducător de oţel, reformator al administraţiei naţionale. Cu prilejul acestei zile importante în istoria ţării, vă urez să fiţi mereu uniţi, sănătoşi şi să vă împliniţi idealurile”, transmite Siminica Mirea.
Citeste si...  Cristina Bărăgan, dată dispărută. Tatăl său a anunțat poliția

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată

Cele mai citite articole

spot_img