Și-a plimbat taurul cu mașina prin oraș. Imagini ireale surprinse în trafic

Un bărbat și-a plimbat taurul cu mașina prin oraș. Imaginile vorbesc de la sine. Toți cei care l-au văzut au fost de-a dreptul șocați.

Evenimentul a avut loc în Statele Unite. Polițiștii americani au oprit pe o autostradă din Nebraska o mașină care avea un taur uriaș, de origine africană, pe scaunul pasagerului, potrivit BBC.

Se pare că oamenii legii au fost informați de trecători. Chiar și așa, se așteptau să fie vorba de un pui de taur, ori de un alt animal de mici dimensiuni.

Final fericit pentru șofer și pentru taurul său

În final, polițiștii au văzut un taur uriaș, negru cu pete albe și cu coarne de mari dimensiuni, care era transportat cu o mașină pe autostradă. Pentru ca taurul să poată intra în interior, proprietarul a tăiat jumătate din acoperișul mașini.

De asemenea, ușa pasagerului a fost înlocuită cu o balustradă metalică care se găsește de obicei într-un țarc pentru vite.

Numele taurului este Howdy Doody, iar animalul este de rasă africană.

blank

Mașina a fost trasă pe dreapta, iar șoferul a primit doar un avertisment cu condiția să ducă animalul înapoi la fermă. În timpul incidentului nimeni nu a fost rănit, arată sursa citată.

blank
Citeste si...  Volodimir Zelenski: „În Ucraina nu trebuie să rămână nicio ruină”

Parteneri

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img