SCANDAL în Slatina! Poliţişti bruscaţi; doi bărbaţi, încătuşaţi cu greu (VIDEO)

Un scandal a izbucnit între mai multe persoane duminică, în plină zi, pe o stradă din Slatina. Cu dificultate, poliţiştii au reuşit să imobilizeze şi să încătuşeze doi bărbaţi şi o femeie.

Incidentul s-a petrecut duminică, în jurul orei 17.45,  pe strada Tudor Vladimirescu, din municipiul Slatina, județul Olt. Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cosmin Lupu, a declarat că pe fondul unui conflict spontan o femeie în vârstă de 39 de ani, din Slatina, ar fi fost agresată fizic de către un bărbat de 48 de ani, din aceeași localitate.

În momentul solicitării documentelor de identitate de către poliţişti, persoanele implicate în conflict – femeia în vârstă de 39 de ani şi bărbatul de 48 – dar și un alt bărbat în vârstă de 45 de ani din municipiul Slatina, au avut un comportament agresiv, motiv pentru care polițiștii au procedat la imobilizarea și încătușarea acestora, în vederea conducerii la unitatea de poliție pentru dispunerea măsurilor legale.

Oamenii legii au deschis un dosar penal.

„În momentul imobilizării celor trei persoane, o femeie de 71 de ani, din municipiul Slatina a încercat să împiedice organele de poliție să îşi îndeplinească obligaţiile de serviciu privind legitimarea sau conducerea unei persoane la sediul poliţiei, motiv pentru care a fost sancționată contravențional, cu amendă în valoare de 7.000 de lei, conform Legii nr. 61/1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

De asmenea, cei doi bărbați au refuzat să se legitimeze și au proferat injurii și expresii jignitoare, motiv pentru care au fost sancționați contravențional, cu amendă în valoare totală de 17.000 de lei, conform actului normativ anterior menționat.

Citeste si...  Trei proiecte cu fonduri europene, la Jandarmeria Olt. În ce stadiu sunt investiţiile

Totodată, în cauză a fost întocmit și un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe”, a declarat Cosmin Lupu.

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată

Cele mai citite articole

spot_img