Șase persoane, inclusiv un copil, și-au pierdut viața în urma tăierii gâtului de către sforile zmeielor

Sforile zmeielor au provocat decesul a șase persoane, printre care trei copii, în timpul unui festival din India, după ce le-au tăiat gâturile.

Printre cei șase oameni care au suferit tăieturi la gât de la sforile de zmeu, se aflau trei copii, inclusiv un bebeluș, în timpul unui festival tradițional din India.

Poliția a raportat că aproximativ 200 de oameni au fost răniți la festivalul Uttarayan din Gujarat, India de Vest, din cauza unor tăieturi, în timp ce lansau zmee, potrivit Mirror.

In acest weekend, oamenii au iesit pentru a marca inceputul schimbarii de la iarna la vara, lansand zmeie de pe terase si acoperisuri, in cadrul unui festival special.

Publicațiile locale au relatat cazuri socante în care sforile tăioase ale zmeielor s-au înfășurat în jurul gâtului uman, tăindu-l și provocând o hemoragie care a dus până la moartea persoanei.

Într-o altă tragedie, o fetiță de trei ani mergea acasă împreună cu mama sa când gâtul i-a fost tăiat de o sfoară de zmeu.

Postul de televiziune a povestit că, în ciuda faptului că fusese dusă pe urgență la spital, ea a decedat.

Poliția locală a confirmat că un copil în vârstă de șapte ani din Rakjot, cea de-a patra localitate ca mărime din India, a fost ucis în fața părinților săi, după ce cumpărase un zmeu.

În timpul festivalului, cei care participă încearcă să taie alte zmeie folosind firele lor, atașate deja la propriile lor zmeie. Acest lucru îi determină pe oameni să întărească firele zmeielor cu praf de sticlă sau metal, pentru a le face suficient de ascuțite, ceea ce duce la acele morți înfricoșătoare.

Citeste si...  O rachetă rusească Kinzhal de 13 milioane $ a intrat în spațiul aerian al Poloniei. A fost doborâtă

Serviciul local de ambulanță a raportat că 130 de persoane au avut tăieturi adânci din cauza sforilor zmeilor, iar alte 46 au fost accidentate în timp ce foloseau zmeii în weekendul trecut.

Cautimasina.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole

spot_img