S-au călcat în picioare să primească shaorma gratis de la Dorian Popa

Sute de tineri s-au călcat în picioare, sâmbătă, ca să oţină o shaorma gratis, oferită chiar de Dorian Popa.

Sute de persoane, în special adolescenți și tineri, s-au strâns la Focşani pentru deschiderea unei noi şaormerii.

Atracția principală nu a fost doar deschiderea în sine, ci și prezența patronului și oferta specială: Dorian Popa și cele 500 de porții gratuite distribuite astăzi.

Artistul cunoscut a fost rapid înconjurat de fanii din Focșani imediat ce a apărut.

Dorian Popa a petrecut timp vorbind cu ei, făcând fotografii și cântând alături de tinerii din Focșani.

Autoritățile locale au luat măsuri preventive prin staționarea polițiștilor și jandarmilor la fața locului pentru a gestiona potențialele probleme.

De remarcat este faptul că Primăria Focșani a decis să închidă Bulevardul Unirii în zona centrală pentru a evita evenimente nedorite pe carosabil, dat fiind numărul mare de participanți.

Unitatea deschisă la Focșani face parte dintr-o rețea extinsă care cuprinde București și alte 11 județe.

Ce conţine „Shaorma Hâtz”

Dorian Popa, artistul celebru, a exploatat propria imagine și impactul personal în mediul online, în special în rândul adolescenților și tinerilor, pentru a-și dezvolta afacerea în domeniul fast-food-ului.

A lansat chiar și un sortiment propriu de shaorma, numit shaorma Hâtz, după numele câinelui său, care a devenit, de asemenea, celebru pe internet. Ingrediente precum cartofi, carne, varză, castraveți, ceapă, pătrunjel, roșii, sos de usturoi și ketchup fac parte din compoziția shaormei Hâtz.

Citeste si...  Începe a treia săptămână de grevă generală în Educaţie

Parteneri

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată

Cele mai citite articole

spot_img