Refuzul unei actrițe de a mai urca în mașinile taximetriștilor: ”A dus-o șoferul pe Pipera ca să îi arate casa lui Becali”

Victoria Răileanu, starul din Taximetriști, a explicat de ce preferă companiile de ride sharing în detrimentul taxi-urilor atunci când călătorește prin București. Ea a povestit că a avut experiențe foarte neplăcute în primii ani petrecuți în capitală.

Când eram încă foarte tânără și mă aflam în primii ani de când locuiam în București, am luat o cursă spre aeroport, în care se afla și un avion. Aveam accentul meu din Banat și, din cauza faptului că eram atât de tânără, mi-era rușine să spun ceva.

Victoria Răileanu a povestit despre experiența sa cu cursele cu taximetriști și sexismul de care a avut parte. Șoferul care i-a dus-o prin Piperă i-a arătat casa lui Becali și a altor fotbaliști. Cea mai neplăcută întâmplare a avut loc într-un Uber, când mergea spre Targul de Crăciun, la Piața Constituției, împreună cu fiul ei, care avea un an și jumătate.

Din cauza traficului infernal, drumul s-a prelungit cu o jumătate de oră și copilul s-a agitat neputând aștepta. La sfârșitul călătoriei, șoferul a condus foarte repede să prindă ultimul semafor și i-a spus că ar fi un părinte mai bun decât ea. Victoria Răileanu a mărturisit că s-a simțit foarte jenată, în acea situație.

Citeste si...  Cine a avut norocul de a câştiga America Express 2023?

Cautimasina.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole

spot_img