„Putin e mort, China și SUA știu acest lucru”. Declarație-surpriză a unui politician cecen

Încă de la sfârșitul lunii octombrie au început să apară zvonuri privind moartea președintelui Vladimir Putin Federației Ruse. Atunci, purtătorul de cuvânt al serviciilor secrete militare ucrainene a spus că totul reprezintă doar un test pentru populație.

Akhmed Zakaev, un politician cecen de opoziție, crede că Vladimir Putin a murit. Politicianul trăiește de mai mulți ani în exil, iar în acest moment avansează o nouă teorie despre președintele Rusiei.

Akhmed Zakaev crede că Rusia nu mai este condusă de Vladimir Putin de multă vreme

Chiar dacă s-ar confirma informația că președintele Federației Ruse a murit, acest lucru ar schimba foarte puțin situația, întrucât Rusia nu a mai fost condusă de Putin de mult timp, a spus Akhmed Zakayev.

Confirmarea morții liderului de la Kremlin ar putea veni după întâlnirea șefilor celor două super-puteri, SUA și China:

„Nu mă angajez să prezic care vor fi consecințele acestei întâlniri, pentru că în timpul ei vor fi ridicate probleme prea serioase. Vor viza în primul rând situația din Ucraina și războiul Rusiei împotriva Ucrainei. Toate aceste zvonuri despre moartea lui Putin, despre cât de adevărat este acest lucru, vom ști după această întâlnire, deoarece China are informații dacă Putin este în viață sau mort, la fel și SUA. Cred că vor vorbi despre acest subiect”, a spus acesta.

Luna trecută, Xi Jinping s-a întâlnit cu Vladimir Putin

Politicianul cecen a amintit de zvonurile despre moartea lui Putin, care s-ar putea dovedi adevărate: „

Sunt convins că Putin nu a jucat de mult timp niciun rol de lider, așa că nu contează dacă trăiește sau e mort. Acesta este sistemul care guvernează Rusia, a fost construit cu foarte mult timp în urmă. Putin nu este o persoană care ia decizii personal legate de război, dar există un sistem care va exista indiferent cine va lua locul lui Putin”, a concluzionat Zakaev.

Citeste si...  „Europa riscă să devină o trambulină pentru un război”. Rusia trece din nou la amenințări

Akhmed Zakayev, fost prim-ministru cecen, trăiește în Marea Britanie de mai mulți ani.

Relația bilaterală China – SUA, cea mai importantă relație din lume la ora actuală

Așezați la masă, față în față, cei doi lideri s-au asigurat că transmit același mesaj. Statele Unite și China trebuie să lucreze împreună:

„Trebuie să ne asigurăm că nu transformăm competiția în conflict. Trebuie să gestionăm competiția în mod responsabil. Asta își doresc și intenționează să facă Statele Unite”, a declarat Joe Biden, președintele Statelor Unite.

Președintele chinez crede că o astfel de competiție trebuie făcută în progresul umanității:

„Ar trebui percepută și văzută în contextul amplu al transformărilor globale accelerate, fără egal în ultimul secol. Ar trebui să se dezvolte astfel încât să fie benefică pentru popoarele noastre și să îndeplinească responsabilitatea noastră pentru progresul umanității”, a declarat Xi Jinping.

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img