Publyo, soluția cu care economisești timp și bani în campaniile de advertoriale online

Dacă ai o agenție de digital, PR sau ești pur și simplu specialist de marketing, cu siguranță știi că implementarea de campanii de advertoriale în mediul online este o tactică eficientă pentru promovarea clienților tăi.

În aceeași măsură, știi însă și cât timp și bani consumă o astfel de campanie, de la planificarea ei și până la publicarea efectivă a articolelor pe site-urilor publisherilor.

Nu mai discutăm despre cât timp îți ia să contactezi publisherii, să negociezi cu aceștia prețurile de publicare, să trimiți efectiv articolele la publicat și să aștepți linkurile de publicare ca mai apoi să creezi rapoartele pentru clienții tăi. Plus că niciodată nu știi dacă nu se întâmplă ceva cu articolele și acestea nu mai sunt online, afectând astfel întreaga camapanie de SEO a clienților tăi.

Tocmai pentru a te ajuta cu toate aceste sarcini repetitive și pentru a-ți eficientiza munca și pentru a face economii serioase de timp și de bani a fost lansat Publyo.

Ce este Publyo PRO și cum te ajută să economisești bani și timp în campaniile de advertoriale online?

Publyo PRO este primul sistem de tip SAAS din România care oferă clienților săi soluția optimă de a publica articole în online într-un mod total automatizat, de la planificarea efectivă a campaniei și trimiterea articolelor către publicare și până la raportarea și monitorizarea acestora.

Prin Publyo PRO poți crea campanii în avans pentru oricât de mulți clienți ai avea și poți trimite direct din sistem articolele de publicat către site-urile selectate de tine. Astfel, fără să mai fii nevoit să ții legătura prin mailuri clasice cu publisherii, articolele tale vor fi publicate, folosind ca resursă doar tool-ul Publyo PRO și câteva minute pe zi sau câteva ore pentru o întreagă lună de muncă în care ai folosi doar mailurile și excelurile clasice.

Citeste si...  Skin Media și Aiper aduc în România revoluția în curățarea piscinelor cu lansarea primilor roboți fără fir de curățat piscina Seagull Pro și Seagull 800B.

În plus, Publyo PRO oferă rapoarte cu linkurile atunci când articolele au fost publicate și le și monitorizează constant pentru a fi sigur că acestea rămân online. În cazul în care articolele dispar de pe site-urile publicate, sistemul va trimite automat către publisher o sesizare și se va remedia problema.

Beneficiile pe care ți le aduce Publyo PRO nu se opresc însă aici.

Pe lângă organizarea și implementarea campaniilor de advertoriale online automatizat, folosind un singur sistem și un flux eficient de lucru, Publyo PRO are integrat un shop intern, numit Publyo Market Place prin care poți să achiziționezi publicarea de articole pe cele mai mari site-uri din România fără să fie nevoie măcar să iei legătura directă cu aceștia. Nu va fi necesar nici să negociezi prețul de publicare cu publisherii, pentru că Publyo îți pune la dispoziție un portofoliu impresionant de site-uri de unde poți achiziționa articole și asta la cele mai bune prețuri din piață.

În numai un an, Publyo a atins obiective importante:

  • peste 30 de Agenții Partenere integrate în sistem
  • peste 100 de Publisheri cu care lucrăm
  • peste 200 de clienți care folosesc sistemul
  • peste 4000 Articole publicate și monitorizate în sistem
  • peste 950 publicații filtrate și activate in sistem

Nu trebuie nici măcar să ai propriul conținut pentru că în cazul în care ai nevoie de content pentru articolele clienților tăi, o echipă de writeri Publyo specializată pe domenii diverse le poate scrie pentru tine. Și da, ai ghicit: poți da comanda tot direct din sistem.

Pentru a folosi Publyo PRO trebuie să achiziționezi un abonament lunar ce pornește de la 300 euro/lună însă acesta vine la pachet cu atât de multe facilități, încât nu îl poți privi ca pe un cost, ci ca pe o investiție care îți va scala afacerea.

Citeste si...  Cristian Ioniţă, Publyo: "Chat GPT ajută mediul de afaceri dacă este folosit corect"

Publyo PRO destinat agențiilor de marketing online sau PR îți oferă și un set de advertoriale gratuite, lună de lună, a căror valoare depășește prețul abonamentului propriu-zis și astfel te poți folosi de toate funcțiile Publyo, GRATIS.

Și pentru că Publyo Marketi Place a ajuns acum în faza Open Beta, poți folosi resursele pe care ți le pune la dispoziție fără să fie nevoie de un abonament lunar.

Cautimasina.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole

spot_img