Proiectul Aquapark-ului din Cluj a primit undă verde din partea urbaniștilor

Proiectul Aquapark-ului din Cluj, un proiect așteptat de clujeni, a primit undă verde din partea urbaniștilor din Primăria municipiului.

Încă din vara anului trecut, reprezentanții administrației locale anunțau că proiectul Aquparkului din Cluj-Napoca a intrat într-o etapă avansată. Comisia de Urbanism din Primăria Cluj-Napoca a avizat favorabil, vineri, studiul de fezabilitate și planul urbanistic zonal pentru viitorul aquapark al Clujului, astfel încât proiectul urmează să fie aprobat în Consiliul Local.

Citește și: De ce nu îl reevaluează ucrainenii pe Alexei Navalnîi. ANALIZĂ PRESShub

Aquapark cu o capacitate de 3.000 de locuri

Aquapark-ul va fi construit pe 5 hectare, în zona ștrandul Sun, și va avea o capacitate de 3.000 de persoane pe zi/vara, cu 800 de locuri la interior și o capacitate de 2.200 de locuri la exterior.

„Pentru ca acest complex de tip aquapark să fie fezabil, el trebuie să funcționeze atât în sezonul cald cât și în sezonul rece, practic să avem o perioadă de funcționare de 12 luni”, potrivit proiectanților.

Aqauaparkul va conține două clădiri. Clădirea principală, unde funcționează auapark-ul indoor și o clădire care reprezintă accesul de vară. Zona outdoor va cuprinde două părți. O parte aflată între cele două clădiri și malul Someșului, care este o zonă de fun și family, unde se vor regăsi toboganele, o piscină cu valuri, o piscină pentru copii și o piscină family de agrement.

Continuarea, în Monitorulcj.ro

Citește și: Tot mai multe localități din România nu mai plătesc facturi pentru energie. Soluția unei comune din județul Cluj

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa imagine: Monitorulcj.ro)

Citeste si...  Caz incredibil! Spălătorie auto din Bucureşti, acuzată că deversa ulei în canalizare

Cautimasina.ro

PressHub
PressHubhttps://presshub.ro
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

Cele mai citite articole

spot_img