Profesor de matematică, prins când voia să abuzeze o fetiță. Polițiștii l-au săltat din clasă

Un profesor de matematică din Sighetul Marmației, în vârstă de 25 de ani, a fost prins în flagrant în timp ce intenționa să abuzeze o elevă de 11 ani. Polițiștii l-au săltat chiar din sala de clasă, unde urma să se vadă cu minora.

Totul a ieșit la iveală după ce tatăl copilei a găsit în telefonul acesteia mai multe mesaje în care fata discuta cu profesorul.

Potrivit informațiilor, mama fetei a continuat schimbul de sms-uri cu acesta, totul sub coordonarea anchetatorilor.

Oamenii legii au descins la locuința cadrului didactic și au fost ridicate mai multe bunuri.

Polițiștii au deschis dosar penal profesorului și este acuzat de racolarea minorilor în scopuri sexuale.

„La data de 23 octombrie a.c., polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați de către un bărbat, de 37 de ani, din Rona de Sus, cu privire la faptul că, în telefonul fiicei sale, în vârstă de 11 ani, ar fi găsit mai multe mesaje trimise de către un tânăr, de 25 de ani, din Sighetu Marmației.

Ieri, 24 octombrie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Sighetu Marmației au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară emise de Judecătoria Sighetu Marmației, la locuințele tânărului de 25 de ani.

În cadrul perchezițiilor, au fost ridicate mai multe bunuri, în vederea administrării probatoriului”, transmit reprezentanții Poliției.

Citeste si...  În această seară, Radu Mihaiu îi așteaptă pe bucureștenii din Sectorul 2, la o nouă întâlnire în Parcul Nichita Stănescu

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img