Producătorul de oțel Liberty Galați îl numește pe Radu Ionescu în funcția de general manager

Producătorul de oțel Liberty Galați îl numește pe Radu Ionescu în funcția de general manager al companiei, potrivit unui comunicat de presă.
Fondator al casei de avocatură Ionescu Sava, Radu Ionescu are experienţă în drept comercial și este specializat în fuziuni și achiziții, dreptul concurenței, drept bancar, financiar și fiscal, anterior coordonând practica de consultanță corporate și comercială a firmei. Cu o expertiză în industria siderurgică, noul director general al LIBERTY Galați a consiliat grupul LIBERTY în ultimii ani în numeroase tranzacții și proiecte atât în România, cât și în Europa Centrală și de Est.
Compania transmite că echipa de management de la LIBERTY Galați va continua să lucreze îndeaproape cu Ajay Aggarwal, President Europe LIBERTY Steel Group, și cu Sandip Biswas, CEO LIBERTY Primary Steel and Mining, pentru a transforma compania siderurgică într-un producător neutru din punct de vedere al emisiilor de carbon până în 2030.
LIBERTY Galați este cel mai mare producător de oțel integrat din România, cu o capacitate de producție de aproximativ 3 milioane de tone de oțel pe an, pentru clienți din domeniul construcțiilor, naval, petrolier și gaze, precum și cel al producției de energie regenerabilă.

Citeste si...  Spania a decis să lanseze o nouă versiune a schemei de ajutoare pentru producția de vehicule electrice. Volkswagen şi Renault vor să solicite fonduri

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img