Producătorii auto se pot înscrie în programele Rabla Clasic și Rabla Plus în perioada 29 august-12 septembrie 2023,

Producătorii auto se pot înscrie în programele Rabla Clasic și Rabla Plus în perioada 29 august-12 septembrie 2023, potrivit comunicatului de presă transmis de Administrația Fondului pentru Mediu (AFM).
„Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) organizează sesiune de înscriere în vederea validării solicitanţilor producători, în cadrul Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional şi a Programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, în perioada 29 august – 12 septembrie 2023”, transmite AFM.
Conform unui comunicat al AFM, condiţiile de participare în Programele „Rabla Clasic” şi „Rabla Plus”, precum şi documentele pe care trebuie să le transmită solicitanţii producători/dealeri pot fi găsite în ghidurile de finanţare ale celor două programe, aprobate prin Ordinele nr. 784 şi 783/22 martie 2023, publicate pe site-ul AFM, la secţiunile aferente programelor.
AFM anunță că listele producătorilor validaţi în cadrul celor două programe vor fi publicate pe site-ul instituției.

Citeste si...  ChatGPT a adunat într-un an de la lansare 110 milioane de instalări şi aproape 30 de milioane de dolari încasaţi

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img