Procurorii din Sibiu încearcă să repare gafa în cazul uciderii omului de afaceri Adrian Kreiner

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu au formulat, vineri seară, propunere de arestare preventivă în lipsă a celor trei suspecţi în cazul uciderii omului de afaceri Adrian Kreiner.

”S-a formulat propunere de arestare preventivă în lipsă cu privire la cei trei bărbaţi acuzaţi de omor calificat şi tâlhărie calificată”, au transmis, vineri seară, oficialii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

În ceea ce priveşte femeia implicată în dosar, procurorii sibieni transmit că ”din probele administrate până în acest moment, nu rezultă cu exactitate contribuţia ei la comiterea infracţiunilor”.

”Ca atare, procurorul va decide măsurile faţă de aceasta după completarea probatoriului”, au mai transmis oficialii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

În dosar sunt vizate cinci persoane – patru bărbaţi şi o femeie. Un bărbat a fost deja arestat preventiv, pentru favorizarea faptuitorului, un bărbat se presupune că se ascunde în ţară, iar femeia şi doi bărbaţi se ştie cu certitudine că au părăsit ţara.

Dacă judecătorii vor emite mandate de arestare preventivă în lipsă pentru cei trei bărbaţi suspectaţi că au participat efectiv la comiterea faptelor, aceştia vor fi daţi în urmărire internaţională.

Anchetatorii au stabilit că, în cazul bărbatului din Dolj dus la audieri în cazul crimei de la Sibiu, ”nu au rezultat probe indubitabile pentru a putea fi luată o măsură preventivă”. Ei au menţionat că existau date că bărbatul ar fi unul dintre cei trei suspecţi, el fiind indicat şi de mai mulţi martori din dosar.

”Cu privire la acest bărbat existau date şi indicii rezonabile că ar fi unul dintre cei 3 suspecţi de comiterea  infracţiunilor de omor şi tâlhărie calificată săvârşite în data de 6 noiembrie a.c., în municipiul Sibiu, acesta fiind indicat inclusiv de către mai mulţi martori din dosar. Din verificările efectuate până la această dată, precum şi în urma audierii persoanei conduse la sediul I.P.J. Sibiu, nu au rezultat probe indubitabile pentru a putea fi luată o măsură preventivă faţă de acesta. Continuăm cercetările în vederea coroborării  tuturor probelor pentru a lămuri cu exactitate situaţia de fapt şi natura implicării acestuia în comiterea faptei de pe raza municipiului Sibiu”, au transmis poliţiştii.

Citeste si...  Mai sunt 2 luni până vine Moș Crăciun, dar oltenii se pregătesc din timp. La Craiova a început instalarea luminilor de Crăciun

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img