Primele facturi Hidroelectrica, după nouă luni, au ajuns la clienţi. Care este termenul de plată

Veşti bune pentru românii care sunt abonaţi la Hidroelectrica, compania care nu a mai emis facturi de aproape nouă luni de zile. Dacă la începutul acestui an, reprezentanţii companiei anunţau că sistemul de facturare va intra în normalitate la începutul lunii februarie, iată că, de ieri, au început să vină primele facturi după multe luni de pauză.

Membrii grupulului de clienţi Hidroelectrica spun că au început să primească primele facturi după multe luni de pauză.

Cei mai mulţi dintre ei spun că facturile la energie electrică sunt pe luna aprilie 2022, nu pe mai multe luni, iar termenul de plată este luna martie 2023.

Citeşte şi: Model de declaraţie pentru compensarea facturilor la curent. Cine sunt românii care primesc bani pe cardul de energie

„Uraaa, a venit factura pe aprilie anul trecut….”, este un prim mesaj din grupul de pe Facebook.

Facturile Hidroelectrica, informaţii noi pe prima pagină

„Aveţi pile?” sau „Așa arată? Ce frumoasă e…” sunt câteva dintre comentariile amuzante primite la postare.

„Am primit azi (vineri, 20 ianuarie – n.r.) factura pe aprilie 2022. Am termen de plată 45 de zile. Preț 0.78 lei”, este o altă postare de pe grup.

„Primit factură azi (vineri, 20 ianuarie – n.r.) pentru luna aprilie 2022, consum 128 kw. Preț per kw 0,76 ron”, mai spune un membru al grupului.

„Ieri am primit factura pentru Aprilie 2022. Preţ 0,68 Lei/KWh Tva inclus! Termen de plată 45 de zile!”, este un alt mesaj, lângă care clientul Hidroelectrica pune şi un emoticon cu o sticlă de şampanie.

„Las şi eu un printscreen cu factura, primită ieri (vineri, 20 ianuarie – n.r.), zona Iaşi, am calculat 0,7625 lei/Kwh”, mai este un alt mesaj.

Citeste si...  Au început lucrările pentru introducerea reţelei de gaze, într-un cartier din Balş

Mare parte dintre cei care spun că au primit facturi Hidroelectrica menţionează că acestea sunt calculate pentru luna aprilie 2022.

O persoană dintre cele care au primit factura Hidroelectrica spune că „au apărut câteva informații noi pe prima pagină: tel. deranjamente, e-mail furnizor, cont contract”.

Facturile Hidroelectrica pot fi plătite în rate

Compania Hidroelectrica a anunţat la începutul anului că restanțierii pot opta pentru eșalonarea sumelor, pe o perioadă de șase luni.

Aproape 500.000 de consumatori nu și-au primit facturile la energie electrică în ultimele luni

Facturile Hidroelectrica pot fi plătite într-un interval destul de larg, de 45 de zile în cazul clienților casnici, respectiv de 30 de zile în cazul consumatorilor non-casnici, perioade pentru care nu sunt percepute penalități.

Eșalonarea se solicită online, prin completarea unui formular tip, sau direct la sediile sucursalelor.

Hidroelectrica ocupă a treia poziție în topul furnizorilor de energie electrică din țara noastră, potrivit antena3.ro.

Parteneri

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată

Cele mai citite articole

spot_img