Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, și-a instalat biroul în mijlocul Pieței Rahova și a ascultat problemele cetățenilor

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a decis să-și mute biroul în Piața Rahova, unde a ascultat și rezolvat problemele ridicate de cetățeni. El a adus biroul în mijlocul pieței, însoțit de două scaune, și a fost disponibil pentru discuții cu locuitorii Sectorului 5. Oamenii s-au apropiat cu diverse probleme, sperând că vor găsi soluții.

Cetățenii au așteptat rândul într-o coadă organizată pentru a putea discuta direct cu primarul. După ce au ajuns la rând, s-au așezat pe scaune și au expus problemele care îi deranjau. Printre problemele semnalate s-au numărat stâlpișorii montați pe trotuare, care blocau accesul mamelor cu cărucioare, focarele de infecție, necesitatea pistelor pentru biciclete și întreținerea copacilor.

Una dintre locatarele din București i-a comunicat primarului că într-unul dintre apartamentele din blocul în care locuiește exista un focar de infecție cauzat de un incendiu anterior. Primarul a trimis o echipă la fața locului și a rezolvat problema, ulterior postând dovada pe pagina sa de Facebook.

Primarul Sectorului 5 a afirmat că a plecat cu o „tolba plină de sesizări” de la această întâlnire cu cetățenii.

„Mi-am scos biroul în comunitate și-am făcut popas de conversație în Piața Rahova!
Am dialogat cu cetățenii despre probleme de viață, despre necesități urgente în sector!
Am aflat destule informații utile pentru binele cartierului! Și-am plecat la primărie cu tolba plină de sesizări!”

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img