Primarul din Bunești, Viscri, este alături de Regele Charles al III-lea în greaua încercare medicală prin care monarhul trece: ”Ne vom ruga pentru el. Să ne adunăm în rugăciune!”

Primarul comunei Bunești, Brașov, din care face parte și satul Viscri, se arată îngrijorat de situația medicală a regelui Charles al III-lea, diagnosticat cu boală grea.

Mircea Pălășan, edilul satului în care morarhul britanic și-a petrecut multe vacanțe și unde are o casă, nu a rămas indiferent la vestea ce a întristat milioane de oameni. Acesta susține, că, el, familia sa, dar și întreaga comunitate, se vor ruga pentru sănătatea vecinului lor de viță nobilă. Primar în al cincilea mandat, Plășan a transmis și un mesaj:

Noi cei de aici îi dorim viață lungă și suntem convinși că se va vindeca și că va scăpa de această boală, căci s-a operat la timp. L-am cunoscut și ca prinț, ne-a vizitat și ca rege, dar este același om, nu s-a schimbat de când a devenit rege, toată comunitatea noastră din Bunești-Viscri îl iubește.

Ne vom ruga pentru el, cu mic cu mare, și îi rog pe toți românii să se roage pentru sănătatea lui, să ne adunăm în rugăciune. Sperăm că se roagă pentru sănătatea lui și cei de la Muntele Athos. Este un adevărat ambasador al României, a promovat țara noastră, ne vizitează mii de străini, pe baza promovării sale în întreaga lume. Este o personalitate importantă, iubit în întreaga lume.”

Și Klaus Iohannis i-a urat Regelui Charles al III-lea gânduri bune și însănătoșire completă într-un mesaj pe una din paginile de socializare ale președinției. Ultima oară, Regele Charles al III-lea a vizitat România în primăvara anului trecut, pentru prima oară cu noul titlu monarhal.

Articolul Primarul din Bunești, Viscri, este alături de Regele Charles al III-lea în greaua încercare medicală prin care monarhul trece: ”Ne vom ruga pentru el. Să ne adunăm în rugăciune!” apare prima dată în Money.

Citeste si...  Joi, 17 august, a început al patrulea tratament de dezinsecție pentru combaterea căpușelor în București

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img