Primăria Slatina speră ca CNI să scoată la licitaţie, în acest an, finalizarea sălii polivalente

Reprezentanţii Primăriei Slatina speră ca în acest an să fie scoasă la licitaţie finalizarea sălii polivalente din oraş, proiect început de Compania Naţională de Investiţii, în urmă cu 13 ani.

Viceprimarul Gigi Vîlceleanu a explicat, în cadrul emisiunii „Reporter 24”, că proiectul sălii polivalente este la Compania Naţională de Investiţii (CNI), aflată în subordinea Ministerului Dezvoltării.

CITEŞTE ŞI: Centrul Cultural „Eugen Ionescu” din Slatina, reabilitate de Primărie. Viceprimar: Îl vom reda publicului cât de repede posibil putem

El şi-a exprimat speranţa ca, în acest an, CNI să scoată la licitaţie finalizarea construcţiei.

„180 de miliarde, dacă nu mă înşel, sunt banii pe care demult i-am plătit la CNI, cofinaţarea noastră pentru acest proiect. Repet, Slatina are absolut nevoie de o sală polivalentă şi de un stadion. Din ceea ce ştiu eu, ar fi fost refăcut proiectul. Slătinenii trebuie să înţeleagă că sala polivalentă nu aparţine administraţiei locale. Primăria municipiului Slatina şi-a făcut datoria ad literam, a plătit cofinanţarea, a pus la dispoziţie terenul pentru a se construi această sală polivalentă. Are 13 ani de când au început lucrările. Nu mai suportăm nici noi şi niciun slătinean ca această sală să nu mai fie scoasă la licitaţie în acest an de către CNI. Noi sperăm ca acest lucru să se întâmple în acest an”, a explicat Vîlceleanu.

Gigi Vîlceleanu a adăugat că s-a refăcut proiectul, iar un constructor bun ar putea finaliza lucrăril în 12 luni.

„Proiectul de acum 13 ani nu mai corespundea normelor ISU. S-a refăcut proiectarea, s-a făcut şi o expertiză la absolut tot ce s-a lucrat acolo pentru care restul de lucrare să fie bugetat şi scos la licitaţie. Dacă vine un constructor bun, într-un an termină tot ce este acolo pentru că în interior sunt vestiare, este dat glet, este adus la stadiul de finisare, se poate da doar lavabil. S-au tras conductele, fibra optică, instalaţiile sanitare, instalaţia electrică. Sperăm să nu apară nici contestaţii”, a conchis Vîlceleanu.

Citeste si...  Flori oferite doamnelor şi domnişoarelor din Slatina de social-democraţii olteni (FOTO)

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată

Cele mai citite articole

spot_img