Primăria Sectorului 3 va deschide un nou sediu pentru birourile de evidență a populației din sector

Primăria Sectorului 3 a finalizat lucrările de modernizare pentru un nou sediu dedicat birourilor de evidență a populației din sector, iar primarul Robert Negoiță a inspectat personal rezultatul acestora. Prin intermediul unei postări pe pagina de Facebook, PS3 a anunțat deschiderea noului sediu, care dispune de facilități moderne și este destinat serviciilor oferite de birourile de evidență a populației din Sectorul 3.

Primăria Sectorului 3 a finalizat lucrările de modernizare ale noului sediu de evidența populației, în scopul de a avea toate aceste servicii într-un singur loc, într-un spațiu modern, echipat corespunzător.

Primăria Sectorului 3 a finalizat lucrările de modernizare la noul sediu al birourilor de evidență a populației, situat pe strada Nerva Traian nr. 1. Acesta va fi deschis pentru public începând cu data de 2 mai și va găzdui birourile 3 și 5, urmate după o săptămână de mutarea birourilor 2 și 4. Singurul birou care va rămâne în vechea locație va fi biroul numărul 1, situat pe strada Matei Basarab, nr. 32, corp C, în incinta liceului Matei Basarab.

Noul sediu va fi dotat cu 8 puncte de preluare a imaginilor pentru cărțile de identitate, comparativ cu cele 5 de până acum. Primăria a reamintit cetățenilor că programările se pot face online, iar cei deja programați la birourile care se vor muta în noul sediu vor primi un email cu locația unde trebuie să se prezinte.

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a verificat personal calitatea lucrărilor la noul sediu și a declarat că acesta este un pas important către modernizarea activității de evidență a populației.

“Modul în care funcționa activitatea de evidență a populației nu avea nicio legătură cu o capitală europeană. Am considerat că este timpul să avem un sediu nou, modern cu mai multe facilități în care cetățenii să poată obține rapid documentele de care au nevoie” a transmis Robert Negoiță.

Citeste si...  O dubă parcată fix în fața unei scări de bloc face imposibilă atât ieșirea, cât și intrarea în clădire. Așa știe să parcheze un șofer din București

Parteneri

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img