Primăria din Sectorul 2 a anunțat că 5 străzi aflate în aria administrată vor fi modernizate și reabilitate

Primăria Sectorului 2 din București a anunțat că va demara în curând modernizarea și reabilitarea a cinci străzi aflate în aria sa de administrare. Aceste proiecte au fost votate în ultima ședință a Consiliului Local din sectorul respectiv. Administrația locală a subliniat că crearea unor străzi sigure și civilizate pentru cetățeni este o prioritate.

Continuăm să investim în reabilitarea și modernizarea sistemului rutier pentru că vrem să asigurăm un grad ridicat de siguranță auto și pietonală, dar și să circulăm pe străzi civilizate, a transmis Primăria Sectorului 2.

Primăria Sectorului 2 a anunțat că va demara lucrări de reabilitare și modernizare la cinci străzi din zonă, respectiv: Strada Chiristigiilor, Strada Scheiul de Sus, Aleea fără nume (situată între aleea Câmpul Moșilor și Șoseaua Mihai Bravu), Strada Negustori și Strada Plantelor.

În cadrul proiectului, se vor executa lucrări pentru carosabil, piste de biciclete, locuri de parcare și trotuare. După finalizarea lucrărilor, Primăria va începe și remontarea indicatoarelor rutiere și va monta noi indicatoare în zonele unde acestea lipsesc. De asemenea, vor fi efectuate lucrări de semnalizare și marcaje rutiere pe carosabil. Administrația publică a menționat că prioritățile sale includ asigurarea unor străzi sigure și civilizate pentru cetățeni.

Acestea sunt doar câteva dintre măsurile ce vor fi luate pentru o infrastructură rutieră sigură în aceste zone, declară Primăria Sectorului 2.

Primăria Sectorului 2 a prezentat o listă cu cele mai importante beneficii pe care le vor aduce proiectele de modernizare și reabilitare a celor cinci străzi. Printre acestea se numără fluidizarea și sporirea siguranței în trafic, reducerea emisiilor de noxe și îmbunătățirea confortului locuitorilor din sector. Proiectele fac parte din Planul de Dezvoltare al Sectorului 2, dar nu a fost anunțată încă data exactă de începere a lucrărilor în zonele vizate de proiecte.

Citeste si...  VIDEO Sindicatul Polițiștilor îi cere demisia procurorului Daniel Horodniceanu, pentru că s-a răstit la agenții care l-au oprit în trafic

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img