Primăria Craiova a lansat un telefon pentru sesizarea neregulilor de la spitalele din subordine

Primăria Craiova a lansat un telefon pentru sesizarea neregulilor din spitalele pe care le are în administrate.

Pacienţii care întâmpină dificultăţi la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș”, Spitalul de Neuropsihiatrie sau Spitalul Municipal Filantropia, pot să sesizeze problemele la numărul de telefon 0351/913.

CITEŞTE ŞI: Un fost primar al Craiovei îşi face lege ca să scape de o amendă

Potrivit unui comunicat al Primăriei Craiova, se poate folosi acest post telefonic pentru orice problemă apărută în spitalele din subordinea Primăriei Craiova, pentru felul în care pacienții sunt tratați de cadrele medicale sau pentru orice altă sugestie legată de sistemul sanitar craiovean.

Apelul va fi preluat de un dispecer din cadrul Poliţiei Locale Craiova.

Reprezentanţii municipalităţii mai transmit că, dacă doresc acest lucru, numele reclamanţilor poate rămâne secret.

Sesizarea va ajunge la Cabinetul Primarului Municipiului Craiova.

Citeste si...  Raftul cu Bunătăți Locale, inaugurat la magazinele Profi din Olt. Produsele fermierilor din judeţ pot fi găsite aici (FOTO)

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată

Cele mai citite articole

spot_img