Primăria Caracal reabilitează blocurile din oraş. Când va fi lansată licitaţia

Proiectele Primăriei Caracal ce vizează eficientizarea energetică a clădirilor au fost aprobate, transmite primarul Ion Doldurea.

Municipalitatea începe procedurile pentru selecția operatorilor care vor demara lucrările la reabilitarea termică a blocurilor și instituțiilor administrative pentru care s-a obținut finanțare urmare a proiectelor pe care le-a depus anul trecut”.

„Au fost mai multe proiecte pentru creşterea eficienţei energetice pentru diverse clădiri. În primul rând, pentru clădirile multietajate, gen blocuri. Acel proiect, aşa cum ştim, a fost demult aprobat. Din 15 februarie, începe licitaţia pentru adjudecarea proiectului tehnic şi a execuţiei”, a declarat Doldurea.

La aproape 1,5 milioane de euro se ridică investiţia pentru reabilitarea Școlii Generale „Gheorghe Magheru”.

„Dar, am avut surpriza ca, săptămâna aceasta, să primim şi confirmarea pentru Proiectul „Creşterea eficienţei energetice pentru clădirea Şcolii Generale Gheorghe Magheru”. Este un proiect în valoare de 1.448.000 euro. După ce facem DALI-ul, asta înseamnă două luni, în toamnă va începe proiectul efectiv, partea de excuţie. El vine la pachet cu creşterea eficienţei energetice pentru clădirea ITL şi a creşei din strada Doctor Marinescu”, a mai explicat edilul.

Citeste si...  Şofer din Craiova, drogat la volan pe Drumul Expres Craiova-Piteşti. Drugtestul a indicat prezenţa a patru substanţe psihoactive

Parteneri

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată

Cele mai citite articole

spot_img