Preşedintele USR Olt, atac frontal la prefect: Nu e ceva nemaiîntâlnit să râvnești la alianța altuia

Preşedintele USR Olt, Fănel Bădici, a subliniat ridicolul afirmaţiei preşedintelui PNL Slatina, prefectul Mario De Mezzo, după ce a înrolat doi membri de la Forţa Dreptei şi unul de la USR.

Bădici a explicat de ce PNL nu poate fi parte a unei alianţe de dreapta şi de ce nu poate fi atât la Guvernare, cât şi în Opoziţie.

„Dom’ prefect Mario a anunțat, la conferința de presă regulată a partidului dumnealui, că Alianța Dreapta Unită e chiar în PNL Slatina că s-au dus la el doi oameni de la Forța Dreptei și unul de la USR. Și lui i-a venit ideea asta să facă o alianță în PNL cu oamenii ăștia, ca tot sunt la îndemână și nu are mare lucru de făcut cu ei. Ce să zic, am văzut idei și mai rele…

Nu e ceva nemaiîntâlnit să râvnești la alianța altuia, dar eu socotesc că dacă dumnealui vrea să fie într-o alianță dreaptă și unită, atunci singura cale este să vorbească la el la partid, să iasă din alianța strâmbă și dezarticulată pe care o are acum cu PSD și apoi să ne caute”, a scris Bădici pe pagina sa de Facebook.

Citeste si...  Weekend cu festival de film şi mâncare mediteraneană, la Slatina

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată

Cele mai citite articole

spot_img