Președintele Croației: Va urma al Treilea Război Mondial, dacă SUA și Rusia nu ajung la un acord

Zoran Milanović, președintele Croației, spune că trimiterea tancurilor occidentale în Ucraina va continua războiul, iar dacă SUA și Rusia nu ajung la un acord, va urma al Treilea Război Mondial, conform Hina, citat de Slobodenpecat.

Ieri, Ucraina a primit un impuls major, după ce Germania și SUA au anunțat că vor trimite tancuri către Kiev.

„Războiul va continua”, a spus Milanovic reporterilor.

„Toate tancurile, atât cele rusești, cât și cele americane, ard în același mod, iar în ele sunt oameni care fie mor, fie fug”, a adăugat el.

SUA și Rusia ar trebui să ajungă la un acord

Milanović spune că războiul din Ucraina va dura până când „Moscova și Washingtonul vor fi de acord asupra sfârșitului lui”, ceea ce este „teribil, dificil și îndepărtat”.

„Zagreb, Berlin, Paris, Bruxelles” nu vor lua parte acele discuții, iar dacă negocierile nu vor avea loc, lumea se va îndrepta încet spre cel de-al treilea război mondial, a avertizat președintele croat.

Milanović a criticat-o pe șefa diplomației germane, Analena Baerbock, care a spus în Consiliul Europei că țările europene ar trebui să fie unite și să nu se mai învinuiască reciproc pentru că Europa este în război împotriva Rusiei.

Milanović spune că „nu a văzut niciodată genul acesta de nebunie” și că nu știa că Europa este în război cu Rusia.

„Poate că Germania este în război cu Rusia”, a spus președintele croat.

„Să aibă noroc de data asta, să se termine mai bine decât acum 70 de ani, dar nu suntem în război cu nimeni. De la ea aflăm că suntem cu toții în război cu Rusia. Nu suntem noi, ci America. Noi suntem doar pioni”, a mai spus Milanović

Citeste si...  Cum vrea Ciolacu să elimine vizele SUA pentru români: pune presiune pe polițiști și magistrați să depună în masă cereri de plecare peste Ocean

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img