Preşedinte de CJ prins în flagrant când lua mită 1,25 milioane de lei

Președintele CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, a fost prins în flagrant în această seară, de procurorii anticorupție, în timp ce primea 1,25 milioane de lei cu titlu de șpagă, susțin surse judiciare. Banii ar fi un comision pretins pentru un contract. Flagrantul s-a realizat cu bani marcați de DNA la restaurantul unei bălti de peste, după ce alesul a servit masa. Întreaga operațiune, care ar putea duce la reținerea lui Dumitru Buzatu, a fost înregistrată.

Preşedintel PSD, premierul Marcel Ciolacu, a anunţat excluderea din partid a lui Buzatu.

”Voi convoca mâine de urgenţă Biroul Politic Naţional în format online şi voi propune colegilor excluderea domnului Dumitru Buzatu din partid. Am spus întotdeauna că în mandatul meu toleranţa pentru faptele de corupţie este ZERO! Iar cei care nu înţeleg acest lucru nu au ce căuta în PSD”, a scris, vineri seară, pe Facebook, Marcel Ciolacu.

Dumitru Buzatu, preşedinte al CJ Vaslui, a fost reales la îceputul anului în funcţia de lider al filialei judeţene a PSD Vaslui.

Citeste si...  Tren cu 20 de călători, cuprins de incendiu, în apropiere de gară. CFR transmite scuze

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată

Cele mai citite articole

spot_img