Presa românească, în doliu! Jurnalistul Gelu Chelu, prietenul vedetelor, a murit

Gelu Gheorghe Chelu, jurnalist Click, dar și cunoscut ca prieten al vedetelor, s-a stins din viață la Spitalul Floreasca din Capitală. Jurnalistul se afla în comă indusă de mai de o săptămână. Pe 6 august, familia acestuia a dat detalii despre starea sa de sănătate colegilor săi de la Click. Apropiații lui Gelu au spus atunci că s-au observat mici modificări spre bine, însă trebuie urmărit cu atenție, pentru că organismul lui e fragil. Oamenii care l-au cunoscut la evenimentele mondene sau din mediul online au sperat într-o minune. În urmă cu puțin timp, însă, jurnalista Daniela Popa a anunțat pe pagina sa de Facebook că Gelu Chelu a murit.

„Nu imi vine sa cred ca scriu asta acum! Mi se pare ireal, Gelutzule Gelu Gheorghe Chelu! Am un mare gol in stomac exact ca in ziua in care s-a intamplat cu tata! De dimineata m-a durut capul toata ziua! Dumnezeu te-a primit la El si o sa faci cele mai frumoase interviuri acolo! O sa vizitezi Disneyland-ul din Ceruri si o sa te mai uiti din cand in cand ka noi, muritorii! Gelutzule, nu vrei sa stii cat de rau imi pare si cat am sperat sa te mai vad, sa te aud! Am tot verificat telefonul in perioada asta cat ai fost in spital! Imi lipsesc mesajele si telefoanele tale, chiar daca ne mai balacaream din cand in cand. Doamne, cata treaba aveam! Refuz sa cred ca ai plecat asa, ca nu o sa fim impreuna saptamana viitoare la Valcea, asa cum am planuit, ca nu o sa mai vii sa ma iei cu taxiul de acasa sa mergem impreuna la evenimente… Nu mai am cuvinte! Lumea mondena si presa mondena vor fi foarte triste fara tine, Gelule! Te iubeste multa lume, sa stii! Sper sa iti gasesti linistea, sa gasesti pizza buna acolo unde esti, torturi si Pepsi si tot ce iti place! Dumnezeu sa te aiba in paza lui! O sa ne lipsesti tare, Gelutzule! Te iubim!, a scris Daniela Popa.

Citeste si...  Marți, 21 martie 2023, DIICOT a efectuat percheziții în București și în alte trei județe la mafia gunoaielor

Parteneri

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img