Premierul, discuţii cu delegaţia Grupului Renault despre extinderea investiţiilor în România / Ciolacu: Am salutat cu toţii ideea Simonei Bucura-Oprescu de a avea la Mioveni un Muzeu Dacia

„Am discutat astăzi cu delegaţia Grupului Renault, condusă de Denis Le Vot, despre planurile de extindere a investiţiilor în România. Adaptarea la tehnologiile verzi ale viitorului, preocuparea pentru lansarea de noi modele sunt argumente solide pentru dezvoltarea industriei auto, cu o contribuţie semnificativă în economia României”, a afirmat Marcel Ciolacu, potrivit unei postări de joi de pe pagina de Facebook a Guvernului României.

 

Şeful Executivului a adăugat că „Dacia este un brand naţional cu istorie, dar şi cu viitor” şi „susţinem economia românească!”.

 

„I-am asigurat pe investitorii francezi că vor primi sprijinul Guvernului pentru a-şi consolida proiectele aici, în România, a mai spus Ciolacu.

 

De asemenea, premierul a mai precizat că toată lumea a salutat ideea ministrei Muncii Simona Bucura-Oprescu de a exista la Mioveni un Muzeu Dacia.

 

„Am salutat cu toţii ideea colegei Simona Bucura-Oprescu, ministrul Muncii şi Solidarităţii Sociale şi deputat de Argeş, de a avea la Mioveni un Muzeu Dacia care să reflecte ataşamentul puternic al românilor faţă de acest brand naţional”, a concluzionat Marcel Ciolacu. 

Citeste si...  Record de pasageri pe Aeroportul Iaşi, în 2022 – peste 1,5 milioane de îmbarcări şi debarcări / Noul terminal, de 30.000 de metri pătraţi, va fi gata până la finalul acestui an

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img