Poșta Română îl numește pe actualul șef interimar Valentin Ștefan director general pentru un mandat de 4 ani 

Valentin Ștefan, actualul director general interimar al Poștei Române, a mai primit un mandat de 4 ani, potrivit unui comunicat al Poștei Române. 
„Consiliul de Administraţie a numit, vineri, Directorul General şi Directorul Economico-Financiar pentru patru ani la conducerea Companiei. Numirea a fost realizată în urma procedurii de recrutare şi selecţie a candidaţilor, în conformitate cu prevederile OUG 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice. În baza procedurii, a fost numit domnul Florin – Valentin Ştefan în calitatea de Director General şi domnul Alexandru Butiseacă în calitatea de director Economico-Financiar”, transmite Poșta Română.
Consiliul de Administrație al Poștei Române afirmă că „aceste numiri sunt cea mai bună decizie pe care o puteam lua în acest moment pentru Companie. Acest lucru se traduce prin continuitate, stabilitate şi posibilitatea de a oferi Poştei Române şansa de a duce mai departe procesul de modernizare început cu ceva vreme în urmă. Este deja bine cunoscut faptul că unul dintre lucrurile care au lipsit, istoric, acestei companii, a fost tocmai stabilitatea managerială”.
Potrivit site-ului oficial al Poştei Române, Valentin Ştefan a trăit “visul american”, mai bine de zece ani, timp în care şi-a definitivat studiile superioare post-universitare şi şi-a început cariera profesională, ocupând mai multe poziţii de management în mediul de business, dar a experimentat şi activităţi în mediul instituţiilor internaţionale, în cadrul Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU), în echipa de monitorizare a organizaţiilor teroriste Al Qaida şi Talibani.
Valentin Ștefan a deținut începând cu 2020 poziția de director general adjunct al Poștei Române, fiind responsabil de coordonarea Direcţiei Economice, a departamentelor IT şi Juridic şi a Direcţiei Administrativ, Auto şi Securitate Poştală. Din iunie 2021, Valentin Ştefan prelua mandatul de director general al Poştei Române.

Citeste si...  Vânzările de mașini din Rusia au înregistrat în septembrie o creştere de 148% în ritm anual. Mărcile chineze câștigă cotă de piață

Parteneri

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img