Polonezii de la Scallier deschid al cincilea parc de retail în România și vor să se extindă în continuare. Unitatea din Moșnița, programată pentru toamna acestui an

Compania poloneză de investiții imobiliare Scallier a transmis că a deschis al cincilea parc de retail în România și intenționează să facă și alte investiții în țară, scrie SeeNews.
Compania a dezvoltat parcul de 10.000 de metri pătrați în orașul Vaslui din estul țării, a precizat compania joi într-un comunicat de presă.
Cu noul parc inclus, volumul total de spații de retail livrate de Scallier în România depășește 40.000 mp, se mai arată în comunicat.
„Până în prezent, am construit, comercializat și deschis parcuri de retail în Roșiorii de Vede, Focșani, Timișoara și Turda. După parcul de retail din Vaslui, va urma deschiderea unității din Moșnița, programată pentru toamna acestui an. Am asigurat deja și alte locații, iar construcția altor facilități va începe în curând”, a declarat Wojciech Jurga, Managing Partner la Scallier.
Scallier construiește în prezent un parc de retail cu o suprafață de 8.500 mp în Moșnița, în apropiere de orașul Timișoara (vest), care urmează să fie finalizat în al treilea trimestru al anului.
Înființată în 2011, Scallier este specializată în gestionarea investițiilor în sectorul parcurilor de retail, al centrelor comerciale de tip strip mall, al galeriilor regionale, al arcadelor și al spațiilor comerciale de sine stătătoare.

Citeste si...  Fondul de investiții Agista anunță achiziționarea unui pachet minoritar în cadrul rețelei de clinici medicale Centrokinetic 

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img