Polițiștii au arestat un bărbat ce a montat camere de luat vederi în toaletele unei clinici medicale

Polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sector 2 din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au efectuat percheziții ieri dimineața, în București și Prahova, la două imobile. Un bărbat este suspectat de săvârșirea infracțiunii de violare a vieții private, după ce ar fi montat mai multe camere de luat vederi în interiorul toaletelor unei clinici medicale din București.

Bărbatul reținut de polițiști este soțul uneia dintre administratoarele clinicii medicale în care s-ar fi comis infracțiunea, având astfel acces liber în interiorul clădirii. El ar fi montat camere audio-video în interiorul toaletelor femeilor, ascunse în odorizantele de baie. Camerele surprindeau momentele când femeile foloseau toaleta. O cameră era poziționată lângă o cadă, cu fața spre toaletă, surprinzând toaleta de la distanță. Bărbatul a fost reținut după audieri și apoi arestat preventiv pentru 30 de zile.

Polițiștii au efectuat două percheziții domiciliare pentru a depista un bărbat suspectat de comiterea infracțiunii de violare a vieții private. Bărbatul, care este soțul uneia dintre administratoarele clinicii medicale, ar fi avut acces liber în interiorul clădirii. El ar fi montat camere audio-video în interiorul toaletelor femeilor, ascunse în odorizantele de baie. Camerele de supraveghere surprindeau momentele când femeile foloseau toaleta. Unele dintre camere erau poziționate lângă o cadă, cu fața spre toaletă, iar altele lângă vasul de toaletă. Acestea surprindeau momentele când cineva se așeza pe vasul de toaletă.

Cercetările vor continua cu privire la infracțiunea de violare a vieții private, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2. Bărbatul a fost dus astăzi la audieri după perchezițiile efectuate dimineața. Acțiunea a început vineri și a primit sprijinul specializat al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Citeste si...  Amor cu șantaj: Un auditor al Curții de Conturi Constanța își amenința soția să îi cedeze o casă de sute de mii de euro

Citeste mai mult pe: Gazeta de București.

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img