Polițist acuzat de viol, la un pas de eliberare

Judecătoria Cluj-Napoca a respins propunerea parchetului de prelungire a arestului preventiv în cazul polițistului rutier din Cluj, cercetat pentru viol.

Potrivit clujust.ro, instanța a dispus de asemenea măsura arestului la domiciliu. „Respinge ca nefondată, propunerea de prelungire a măsurii arestului preventiv”, se arată în decizie.

Polițistul ar fi violat o tânără la o petrecere

Polițistul a fost arestat pentru 30 de zile în luna noiembrie, ca urmare a acuzațiilor de viol care i se aduc. Polițistul ar fi intrat peste tânără în cameră, iar în timp ce aceasta dormea bărbatul a violat-o.

„În jurul orei 01.00, inculpatul aflându-se într-un apartament pe raza municipiului Cluj-Napoca, profitând de starea persoanei vătămate care se afla în imposibilitatea de a-și exprima voința, întrucât dormea, a întreținut un act sexual cu aceasta”, spuneau procurorii în luna noiembrie.

„La data de 12 noiembrie  a fost înregistrat un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de viol. Fapta s-ar fi produs la data de 12 noiembrie, plângerea înregistrată vizând o persoană care are calitate de polițist. În baza probatoriului administrat până în prezent, pe numele acestuia a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, ulterior fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Cercetările sunt în derulare pentru stabilirea exactă a tuturor împrejurărilor în care s-ar fi produs fapta. Cauza se află în urmărirea penală proprie a procurorului, context în care alte detalii nu pot fi puse la dispoziție”, a transmis IPJ Cluj în 15 noiembrie. (Monitorul de Cluj)

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

Citeste si...  Gabriela Firea, legătura cu reţeaua îngropării bătrânilor fără aparţinători. Cum erau bunicii lăsaţi fără case

Cautimasina.ro

PressHub
PressHubhttps://presshub.ro
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

Cele mai citite articole

spot_img