Platforma video bazată pe inteligență artificială Hyperhuman a primit o finanțare de 200.000 de euro pentru dezvoltarea companiei

Hyperhuman, platforma video bazată pe inteligență artificială, creată pentru industria de sănătate și fitness, anunță că a primit o finanțare de 200.000 euro din partea EEA și Norway Grants, potrivit unui comunicat de presă. Cu investiția atrasă Hyperhuman își propune să folosească tehnologii de inteligență artificială pentru a automatiza procesul de producție și livrare a conținutului video.
„Acest grant ne va permite să accelerăm inovarea și să oferim clienților noștri din industria de sănătate și fitness unelte mai puternice pentru a crea conținut video personalizat cu ajutorul căruia ei pot să își fidelizeze utilizatorii și să îi ajute totodată să obțină rezultate cât mai bune pentru sănătatea lor. Obiectivul nostru este să devenim platforma de conținut de fitness și sănătate preferată la nivel global”, adaugă Bogdan Predușcă, CEO-ul Hyperhuman.
În prezent, Hyperhuman lucrează cu peste 160 de organizații și peste 5000 de creatori de conținut de fitness pe platformă care provin preponderent din USA, Canada, UK și Australia.
Recent, Hyperhuman a anunțat o serie de parteneriate strategice și integrări cu puternice studiouri de producție video, pionieri în computer vision, agregatori pentru wearables și agenții de transformare digitală, precum 1FitLife, LeisureLabs, Wix, Rook sau Asensei.

Citeste si...  Threads, rivalul Twitter, a devenit aplicaţia cu cea mai rapidă creştere din istorie

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img