Pițurcă, replică golănească, după ce a fost jignit în serie la intrarea în sediul DNA: „Dacă te dai cu ruj, vorbim!”

Fostul selecționer Victor Pițurcă e acuzat de cumpărare de influență în dosarul măștilor neconforme achiziționate de spitale MApN. Prin acest contract, o firmă a fiului său, Alexandru Pițurcă, a încasat 2,2 milioane de euro. Juniorul a fost audiat și el, astăzi, la sediul DNA și a fost reținut pentru 24 de ore.

Pițurcă a revenit la sediul DNA în jurul orei 13:30, pentru noi audieri. La fel cum s-a întâmplat și în cursul dimineții, fostul selecționer a fost întâmpinat de o „armată” de jurnaliști, dar și de protestatarul Marian Moroșanu, zis „Ceaușescu”. Acesta l-a provocat în repetate rânduri pe Pițurcă, căruia i-a adus jigniri în serie. Când să intre în sediu, tehnicianul i-a răspuns în cele din urmă, printr-o replică golănească: „Dacă te dai cu ruj, vorbim!”.

Victor Pițurcă a plecat de la sediul DNA, după o nouă rundă de audieri, care a durat o oră și 30 de minute.

Întrebat, la ieșirea din sediul DNA, dacă a dat mită, așa cum susțin procurorii DNA, Pițurcă a spus „Nu”. Ulterior a negat și că numele său ar fi apărut în anumite stenograme.

Ionel Toader, avocatul lui Victor Pițurcă, a oferit o scurtă declarație la ieșirea de la DNA: „Voi face o singură precizare. Domnul Pițurcă nu a făcut niciun act de comerț, nicio afacere, nu a vândut și nu a avut nicio treabă cu aceste măști. 

Asta e singura chestiune pe care pot spun. Domnul Pițurcă nu controlează nicio firmă din acest dosar”.

Citeste si...  Eurobarometru: 74% dintre români au spus că ar vota la alegerile europene. Românii au o imagine pozitivă despre UE

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img