Piața Progresul din Sectorul 4 a fost curățată zilele trecute, anunță primarul Daniel Băluță

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, a informat că Piața Progresul a fost curățată recent. În luna septembrie, au fost efectuate lucrări de igienizare și în cele două pasaje de la Piața Sudului, atât cel rutier, cât și cel pietonal.

Daniel Băluță a transmis această informație pe pagina sa Facebook precizând că vor continua acțiunile de curățenie și igienizare în piețele administrate de sectorul său. Piața Progresul a fost prima care a beneficiat de intervenții cu utilaje de curățenie, iar aceste lucrări au avut loc seara, așa cum se poate observa din materialul video publicat de primar.

„A venit și rândul piețelor din sectorul nostru!

După ce am igienizat cele două pasaje de la Piața Sudului, cel rutier și cel pietonal, colegii mei au început să intervină și la piețe.

Prima, din această serie, a fost Piața Progresul, care, zilele trecute, a beneficiat de un binemeritat ”tratament” de curățare”.

Pe 9 septembrie, primarul Daniel Băluță a anunțat că Pasajul Rutier Sudului din Sectorul 4 a fost supus unor lucrări de igienizare și curățenie, deși acest pasaj nu se află în administrarea Primăriei Sectorului 4. Decizia a fost luată ca urmare a acumulării de mizerie în acea zonă în decursul timpului.

Pasajul a fost spălat și igienizat în regim de urgență, iar primarul a transmis următoarele la acea vreme:

„Spălăm și igienizăm în acest weekend Pasajul rutier Sudului. Răspundem astfel solicitărilor venite din partea oamenilor care, deși cunosc faptul că acest obiectiv nu este administrat de către Primăria Sectorului 4, ne-au rugat să îi ajutăm și să intervenim de urgență pentru că este foarte multă mizerie”.

Parteneri

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img