Percheziții într-un caz de proxenetism: mire luat la audieri cu tot cu Mercedes

Paul Odobașu trebuia să fie mire mâine seară. Astăzi dimineață, polițiștii și procurorii antimafia a intrat peste el și prietenii lui din Miroslava – Iași, frații Buhan, în timpul unor percheziții desfășurate într-un dosar de trafic de persoane și proxenetism.

În urma perchezițiilor la mirele Odobașu, polițiștii BCCO Iași au ridicat două autoturisme, printre care și un Mercedes. Frații Buhan și Odobașu s-ar fi ocupat de proxenetism. La petrecerea de mâine seară de la Le Gaga s-ar fi anunțat câțiva maneliști celebri.

14 percheziții domiciliare

La data de 4 august 2023, polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Iași, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Iași, au efectuat 14 percheziții domiciliare, în județul Iași, într-o cauză privind săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane și proxenetism.

Din cercetări a reieșit că mai multe persoane, începând cu anul 2014, ar fi recrutat de pe teritoriul României 8 persoane vătămate, majore, în scopul exploatării, prin obligarea la practicarea prostituției pe teritoriul Marii Britanii.

Victimele ar fi fost transportate în Londra și adăpostite în imobile închiriate, fiind determinate să practice prostituția în diferite agenții de profil, în folosul și sub stricta coordonare a traficanților. 

Citește și: Statul este prezent în 219 consilii de administrație. Venitul mediu al unui membru: 10.000 de lei

Forma de exploatare sexuală de tip loverboy, prin aservirea sentimentală a persoanelor vătămate de către traficanți, ar fi fost realizată inclusiv prin oficializarea relațiilor prin căsătorie.

În urma percheziţiilor domiciliare, au fost descoperite și ridicate două autoturisme de lux, de aproximativ 70.000 de euro fiecare și aproximativ 40.000 de lire sterline.

Citeste si...  Aurescu, despre scandalul Bâstroe: „Este grav că apar narative care susțin că nu ar mai trebui să acordăm sprijin Ucrainei”

Continuarea, în Ziarul de Iași!

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

Cautimasina.ro

PressHub
PressHubhttps://presshub.ro
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

Cele mai citite articole

spot_img