Părinții unei ostatice din Gaza, scrisoare către Erdogan: „Vă aflați într-o poziție unică de a oferi un sprijin deosebit”

Meirav Lesham Gonen și Malki Shem, părinții lui Romi, o tânără despre care se presupune că este prizoniera Hamas, i-au trimis o scrisoare președintelui Turciei Recep Tayyip Erdoğan, în care îi cer ajutorul.

CNN Turk a prezentat scrisoarea adresată liderului turc.

Romi Gonen are 23 de ani și a fost răpită, pe 7 octombrie, de la festivalul de muzică din Israel. Mama sa a povestit ultimele conversații pe care le-a avut cu Romi la telefon.

”La ora 6.30 am primit un telefon de la ea: Mamă, sunt mii de rachete aici, nu știu ce să fac. O mulțime de teroriști în zonă și trag în noi, fugim spre tufișuri. La 10:15, am primit un telefon. Mamă, sunt rănită, sângerez la braț. Arată ca un film horror. Cred că o să mor. Nu, Romi. Nu vei muri. Ultimul lucru pe care mi l-a spus: Alo? Mama?”, a povestit mama fetei.

”În calitate de lider al uneia dintre marile puteri ale regiunii și cineva cu o influență largă în Orientul Mijlociu, vă aflați într-o poziție unică de a oferi un sprijin deosebit. Nu știm unde sunt copiii, frații și părinții noștri. Nu știm despre starea lor de sănătate și dacă sunt în viață sau nu.

Prin urmare, vă facem un apel să faceți tot ce vă stă în putere pentru a obține un semn de viață, pentru facilita necesarul medical de care au nevoie, fără întârziere și pentru a le asigura eliberarea imediată”, se arată în scrisoarea trimisă președintelui Turciei.

Citeste si...  Cu ce sumă infimă sunt atrași voluntarii în armata română. În Legiunea Străină iau de 3 ori mai mult

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img