OPPO aduce în România Reno10 5G și Reno10 Pro 5G, telefoanele care ridică portretele la rang de artă

OPPO, brandul global de tehnologie, a lansat pe piața locală noile smartphone-uri Reno10 5G și Reno10 Pro 5G. În prima lună după lansare, cumpărătorii acestor modele au șansa de a câștiga o vacanță exotică participând la campania “Pregătește-te de vacanță cu OPPO Reno10”.

Continuând design-ul emblematic al smartphone-urilor Reno, noile modele oferă o experiență vizuală premium, cu un design curbat 3D care măsoară doar 7,89 mm în grosime și cântarind doar 185 g, fiind ușor de ținut în mână. Ambele modele dispun de încărcare rapidă SUPERVOOCTM, dar și de tehnologia Battery Health Engine proprietară OPPO, astfel că aduc o încărcare mai rapidă cu o durată de viață mai lungă a bateriei.

Noile Reno10 5G și Reno10 Pro 5G impresionează prin sistemul camerelor de portret  format dintr-o arhitectură ce include o lentilă de 32MP Telephoto cu sensor Sony IMX709 RGBW. Cu zoom-ul optic 2X al camerei Telephoto Portret și modul Portret îmbunătățit, Reno10 5G și Reno10 Pro 5G sunt concepute pentru a ajuta utilizatorii să realizeze portrete naturale, ultra-clare continuând să se ridice la înălțimea rolului seriei Reno de Expertul în portrete.

Design curbat 3D

Noile modele vin cu un model curbat 3D, emblematic pentru smartphone-urile din Reno, pentru că oferă o prindere confortabilă.

Noile produse vin în două culori: Ice Blue și Silvery Grey pentru Reno10 5G și Glossy Purple și Silvery Grey pentru modelul Reno10 Pro 5G.

Reno10 5G – expertul în portret

Reno10 5G are un senzor de 64MP 1/2-inch pe camera principală pentru o claritate și mai mare a imaginii, precum și o cameră de portret teleobiectiv IMX709 de 32MP pentru o experiență de portret îmbunătățită. Cu acest sistem de cameră pe ambele modele, seria Reno10 permite utilizatorilor să surprindă cu ușurință fotografii ultra-clare cu detalii îmbunătățite în orice fel de situație.

Citeste si...  SVB Financial Group, compania mamă a SVB, solicită să intre sub protecția falimentului după prăbușirea băncii

Camera de portret de 32 MP telephoto aduce o experiență de fotografiere complet diferită, care oferă toate premizele unor portrete uimitoare pe smartphone. Cu zoom-ul optic de 2X, camera poate fi folosită pentru a face fotografii de tip portret datorită distanței focale de 47 mm, surprinzând portrete naturale și nedistorsionate cu un realism uimitor. În plus, senzorul IMX709 RGBW al camerei este capabil să capteze mai multă lumină, permițând utilizatorilor să facă portrete luminoase și clare chiar și în medii întunecate.

blank

Reno10 5G vine în premieră cu Portrait Expert Engine care optimizează întregul proces de fotografiere a portretelor prin recunoașterea subiectului, conservarea tonului pielii și claritatea imaginii, folosind algoritmii de AI de la OPPO și alte tehnici avansate de procesare a imaginii.

Cu aceste optimizări, Portret Expert Engine îi ajută pe utilizatori să realizeze portrete cu adevărat fidele și impecabile cu doar câteva clicuri simple în modul Portret actualizat. Cu modul Portret, utilizatorii au acum acces la o nouă distanță focală de 2X adusă de Camera Telephoto Portrait, alături de opțiunea de a schimba setarea diafragmei de la orice valoare între f1.4 și f16.

Performanțe

Reno10 5G vine cu un ecran de 6.7 inci cu rată de refresh de 120Hz și suport pentru 1 miliard de culori, creând o experiență vizuală mai receptivă, detaliată și mai realistă.

Reno10 5G vine cu tehnologie de încărcare rapidă SUPERVOOCTM de 67 W, având capacitatea de a încărca bateria de 5.000 mAh la 100% în aproximativ 47 de minute.

Cu ajutorul Battery Health Engine de la OPPO, durata de viață efectivă a bateriei atât pentru Reno10 Pro 5G, cât și pentru Reno10 5G poate fi extinsă până la 1.600 de cicluri de încărcare și descărcare.

Citeste si...  Platforma letonă de finanțare în agricultură Lande intră în România

Reno10 5G dispune de procesorul MediaTek Dimensity 7050 5G iar Reno10 Pro 5G este pus in mișcare de Qualcomm Snapdragon 778G 5G, care împreună cu sistemul de răcire asigură o experiență fluidă de utilizare chiar și atunci când telefonul rulează foarte multe aplicații. Cele doua smartphone-uri sunt echipate cu 8 GB respectiv 12 GB memorie RAM. Cu tehnologia RAM Expansion, utilizatorii pot aloca temporar memorie ROM nefolosită pentru a spori fluiditatea funcționării.

Reno10 Pro 5G și Reno10 5G au primit un rating A în certificarea de fluență de 48 de luni TÜV SÜD. Noile modele rulează sistemul de operare ColorOS 13.1.

OPPO Reno10 Pro 5G și OPPO Reno10 5G sunt disponibile la partenerii oficiali din România Altex, Digi, eMAG, Flanco, Orange și Vodafone.

Pregătește-te de vacanță cu OPPO Reno10

În perioada 20 iulie – 20 august, cei care cumpără Reno10 5G și Reno10 Pro 5G de la partenerii oficiali, pot participa la campania “Pregătește-te de vacanță cu OPPO Reno10”, ce oferă ca premiu cel mai o vacanță exotică de șapte zile pentru două persoane în Tenerife pentru cei care vor să exploreze noi posibilități de portret în scenarii surprinzătoare. Premiul al doilea constă într-un city-break de trei nopți pentru două persoane la Barcelona, iar premiul al treilea într-un week-end de două persoane în România. Modalitatea de înscriere este foarte simplă și constă în înscrierea facturii pe site-ul campaniei, https://www.oppo.com/ro/campanie-vacanta-oppo-reno-10/.

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img