Operatorul logistic european Raben își extinde dezvoltarea în România și închiriază 15.000 mp în cadrul parcului industrial CTPark Oradea Cargo Terminal 

Dezvoltatorul de spații logistice CTP și-a extins parteneriatul cu Raben Group, operator logistic european, adăugând Oradea ca a patra locație Raben Logistics România în portofoliul CTP România și ajungând la un total de 15.000 mp în întreaga țară, potrivit unui comunicat de presă al CTP.
În cadrul parcului industrial CTPark Oradea Cargo Terminal, Raben Group a semnat un contract de închiriere pentru un depozit cu o suprafață de 1.300 mp.
Terminalul Cargo CTPark Oradea este construit pe un teren de 14,4 hectare și include trei clădiri cu o suprafață totală închiriabilă de peste 60.000 mp și numeroase elemente de infrastructură specifice, cum ar fi platforma de parcare a aeronavelor sau calea de rulare care leagă platforma de parcare a aeronavelor de pista aeroportului.
Situat în partea de vest a României, la doar 10 km de Borș, CTPark Oradea Cargo Terminal beneficiază de o legătură directă cu Aeroportul Oradea și cu centrul industrial Eurobusiness II, dar și cu marile orașe învecinate, precum Timișoara, Arad, Cluj-Napoca, Deva, Debrecen și Budapesta.
„Datorită dezvoltării dinamice a sucursalei noastre din Oradea, căutam o capacitate de depozitare nouă și modernă, iar investiția CTP a creat o astfel de oportunitate. Comunitățile de afaceri în stilul celor din parcul CTP, proximitatea convenabilă față de infrastructură, precum aeroportul sau rețeaua de drumuri, sunt factori care asigură facilități adecvate pentru creșterea ulterioară a afacerii. Noul depozit din Oradea va juca un rol important în strategia noastră de dezvoltare a rețelei interne, dar și de conectare a României cu piețele occidentale, oferind timpi de tranzit mai scurți către țările din Europa Centrală și de Vest”, a declarat Tomasz Nieżwicki, Directorul Regiunii CEE, Raben Group.
Potrivit comunicatului de presă, prin înființarea acestui nou centru de distribuție în Oradea, Grupul Raben ocupă acum un total de 15.000 mp de spațiu de depozitare în patru parcuri din portofoliul CTP România, grupul fiind prezent și în parcurile CTP din București, Sibiu și Timișoara.
CTP deține depozite de clasă A cu o suprafață totală de aproximativ 2,5 milioane de metri pătrați în mai multe orașe din România, printre care Arad, Brașov, București, Craiova, Oradea, Sibiu și Timișoara.

Citeste si...  Culmea dialogului de Resurse Umane la Twitter: Un angajat află că a fost concediat doar după ce l-a întrebat despre asta chiar pe noul proprietar Elon Musk. Pe Twitter

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img