Oase de om găsite într-o cutie metalică, în podul unei biserici din Târgu Jiu

O anchetă a fost deschisă de poliţiştii din Gorj după ce în podul unei biserici din Târgu Jiu a fost găsită o cutie în care se aflau mai multe oase de natură umană.

Potrivit IPJ Gorj, este vorba de mai multe fragmente osoase, de diferite dimensiuni, precum și două fragmente de craniu, ce par a fi de natură umană.

A fost dispusă o expertiză care să stabilească vechimea şi eventualele leziuni.

„La data de 23 august a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizați cu privire la faptul că în podul unui lăcaș de cult din municipiul Târgu Jiu a fost găsită o cutie metalică în care se aflau mai multe fragmente osoase ce par a fi de natură umană.

Polițiștii deplasați la fața locului au ridicat mai multe fragmente osoase, de diferite dimensiuni, precum și două fragmente de craniu, ce par a fi de natură umană, urmând a fi dispusă o expertiză antropologică pentru stabilirea vechimii acestora și a eventualelor leziuni traumatice.

În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea stării de fapt, în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, transmite IPJ Gorj.

Citeste si...  LIVE VIDEO | Ligia Deca: Ca mesaj, toate salariile din învăţământ cresc. Niciun salariu nu scade

Parteneri

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată

Cele mai citite articole

spot_img