O firmă de consultanță dă în judecată Twitter pentru facturi neplătite și cere 1,9 milioane de dolari

Firma de consultanţă Innisfree M&A Incorporated a dat în judecată Twitter, vineri, la Curtea Supremă a statului New York, solicitând aproximativ 1,9 milioane de dolari pentru ceea ce spune că sunt facturi neplătite, după ce a sfătuit compania de social media cu privire la achiziţia sa de către Elon Musk, anul trecut, transmite agenția Reuters, citată de News.ro.
”Începând cu 23 decembrie 2022, Twitter nu îşi respectă obligaţiile sale faţă de Innisfree, conform acordului convenit, în valoare de nu mai puţin de 1.902.788,03 USD”, se arată în plângerea depusă în instanţă.
Twitter şi un avocat al Innisfree nu au răspuns imediat la o cerere de comentarii.
Musk a încheiat în octombrie acordul de 44 de miliarde de dolari, anunţat în aprilie a acelui an, şi a retras Twitter de la bursă.
Luna trecută, compania Crown Estate, o companie comercială independentă care administrează portofoliul de proprietăţi aparţinând monarhiei Marii Britanii, a declarat că a început procedurile judiciare împotriva Twitter pentru presupusa chirie neplătită la sediul său din Londra.
Cheltuielile de publicitate pe Twitter au scăzut cu 71% în decembrie, au arătat datele unei firme de cercetare în publicitate, deoarece agenţii de publicitate de top şi-au redus cheltuielile pe platforma de socializare după preluarea acesteia de către Musk.
Băncile care au oferit anul trecut o finanţare de 13 miliarde de dolari pentru achiziţia Twitter de către directorul general al Tesla au abandonat planurile de a vinde datoria investitorilor din cauza incertitudinii legate de activele şi pierderile companiei de social media, a informat Reuters luna trecută.
Twitter a făcut luna trecută prima sa plată a dobânzii la un împrumut pe care băncile l-au acordat pentru a ajuta la finanţarea achiziţiei de către Musk a companiei de social media.

Citeste si...  Reuters: Compania alimentară Mondelez spune că a fost „izolată” de către companiile scandinave din cauza deciziei sale de a rămâne în Rusia

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img