O fetiță a rămas fără aparatul auditiv. Hoții i-au furat ghiozdanul mamei sale la Eforie

O familie din Iași, aflată în concediu la mare, pe litoralul românesc, a fost jefuită, iar o fetiță a rămas fără aparatul auditiv, care se afla într-un ghiozdan.

Potrivit presei locale, în ghiozdan, pe lângă un laptop și un ceas, se afla și partea exterioară a unui aparat auditiv, dispozitiv fără de care o fetiță nu poate auzi deloc.

„În zilele acestea nu a purtat aparatul pentru că nu are voie să intre cu aparatul în mare și noi am stat la plajă mai tot timpul. Copilul are mai multe dizabilități și nu aude deloc fără acel aparat auditiv”, a declarat pentru Replica de Constanța, Andreea I., mama copilului.

Femeia mai spune că cel care a furat ghiozdanul nu poate folosi aparatul auditiv, deoarece acesta este compus din două parți, una fiind în interiorul urechii copilului prin operație.

„Doar partea exterioară, care este pierdută, costă 7 mii de euro. Copilul are un magnet în cap, a fost operat, iar cel care a luat ghiozdanul, și implicit aparatul, nu are ce să facă cu el, cele două piese fiind împerecheate. Din fericire, dacă nu găsim acel ghizdan, nu trebuie să apelăm la o altă intervenție chirurgicală, trebuie să cumpărăm doar partea externă a aparatului”, a mai declarat mama copilului pentru Replica de Constanța.

„La data de 20 august a.c., polițiști din cadrul Poliției stațiunii Eforie au fost sesizați, de o femeie, de 27 de ani, cu privire la faptul că, în perioada 18-20 august a.c., ar fi pierdut, în împrejurări necunoscute, un rucsac ce conținea mai multe bunuri.
În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Citeste si...  Noul ministru al Economiei se scuză când vine vorba de turism: „Guvernul nu poate să facă ceea ce trebuie să facă operatorii” 

Parteneri

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img