O femeie de 81 de ani din Olt, autorul unui apel fals la 112

Seara trecută, în jurul orei 21.50, a avut loc o adevărată desfăşurare de forţe a poliţiştilor după ce o femeie a sunat la numărul de urgență 112 pentru a semnala o presupusă tentativă de omor îndreptată împotriva sa, furnizând însă foarte puține detalii.

După investigații amănunțite, polițiștii au reușit să determine că apelul provenea de la un bărbat din comuna Chiajna, județul Ilfov, demarând ulterior cercetări pentru a-l identifica.

Utilizând informațiile furnizate de Serviciul de Telecomunicații Speciale, echipele de poliție au extins verificările în Slatina, precum și în comunele oltene Stoicănești și Vîlcele.

Rezultatele anchetei au condus la identificarea apelantului, o femeie în vârstă de 81 de ani din comuna Vîlcele, județul Olt. Se pare că aceasta nu a fost victima unei infracțiuni și că informațiile sesizate nu au avut un fundament real.

„Inspectoratul de Poliție Județean Olt adresează tuturor cetățenilor rugamintea să efectueze apel la numărul unic de urgență 112 doar atunci când au cu adevărat o urgență sau când sunt puse în pericol viața, proprietatea ori mediul”, transmite IPJ Olt.

Citeste si...  Pupăză din „Trăsniţi în NATO”, propus de PNL la şefia CJ Vâlcea. Actorul a devenit antreprenor în judeţ

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată

Cele mai citite articole

spot_img