O elevă din Slatina a ajuns la spital după ce fumat o ţigară cu substanţe psihoactive. Poliţiştii au deschis o anchetă

O anchetă a fost deschisă de poliţiştii din Olt în cazul unei adolescente din Slatina care ar fi ajuns la spital după ce ar fi fumat o ţigară cu substanţe psihoactive.

Poliţiştii au fost sesizaţi de medicii Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina. Este vorba despre o elevă în clasa a VII-a la Şcoala Gimnazială Nr.3 din Slatina, în vârstă de 13 ani. Fata provine dintr-o căsuţă de tip familial.

„La data de 12 octombrie 2023, în jurul orei 10:50, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina au fost sesizați telefonic, de către personalul Spitalului Județean de Urgență Slatina, cu privire la faptul că o minoră a fost adusă la Unitatea de Primiri Urgență a Spitalului, întrucât minora acuza stari de rău după ce ar fi fumat o țigară și există suspiciunea ca aceasta ar fi conținut substanțe psihoactive.

În cauză, polițiștii au întocmit actele de constatare ale evenimentului pe care le-au înaintat către structurile cu atribuții în domeniu, pentru continuarea cercetărilor”, transmite IPJ Olt.

Citeste si...  Medicul din Craiova din cauza căruia au murit patru pacienţi, plasat sub control judiciar. Ce spun procurorii

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată

Cele mai citite articole

spot_img