O companie elvețiană investește 20 de milioane de euro în prima sa fabrică de ulei din România, la Galați

Compania elveţiană SunPro va deschide la Galaţi o fabrică de ulei, investiţia ridicându-se la circa 20 de milioane de euro. Fabrica va fi investiţia unei companii elveţiene, iar valoarea investiţiei se ridică la peste 20 de milioane de euro, potrivit unui comunicat al companiei, citat de News.ro.
Odată pusă în funcţiune, fabrica va genera aproximativ 200 de noi locuri de muncă. Reprezentanţii companiei eleveţiene SunPro şi directorul Zonei Libere Galaţi au semnat, luni, contractul de concesiune, în prezenţa primarului municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu.
„Zona Liberă a devenit foarte atractivă în ultimii ani şi mă bucur că avem un nou investitor care va crea noi locuri de muncă şi va aduce plus valoare oraşului nostru. Este încă o dovadă că Galaţiul oferă oportunităţi foarte bune pentru investiţii”, a declarat primarul oraşului Galaţi, Ionuţ Pucheanu.
Contractul de concesiune a fost încheiat pentru o perioadă de 49 de ani.

Citeste si...  Raport. Grupul BCR a încheiat primul trimestru cu un profit net de 562,7 milioane lei, în creștere cu aproape 18% față de anul trecut

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img